Adveni Bezlepková směs pro přípravu třeného a litého těsta na sladké pečivo BAKE-A-CAKE
Zvolte variantu
Popis
„FIALOVÁ“ bezlepková směs BAKE A CAKE je ideální pro přípravu třených a litých moučníků. Upečete z ní skvělou bábovku, litý perník, bublaninu, muffiny nebo například biskupský chlebíček.
Bezlepková směs na pečení BAKE-A-CAKE Adveni. Univerzální směs BAKE A CAKE založená na poctivých moukách – čirokové, jáhlové a rýžové je unikátní se skutečně velmi nízkým obsahem škrobu a naprostou absencí kukuřice.
Příznivci ADVENI, kteří rádi experimentují v kuchyni, mají důvod k radosti! Po řadě úspěšných směsí pro přípravu bezlepkového chleba je tu univerzální bezlepková směs na sladké pečení BAKE-CAKE.
Základ směsi tvoří čiroková, jáhlová a rýžová mouka. Jáhlová a rýžová mouka mají v bezlepkové kuchyni nezastupitelné místo pro svou snadnou stravitelnost, vláčnost a vysokou pojivost. Jáhly navíc posilují slinivku, slezinu a žaludek, rýžová mouka zas napomáhá snižování cholesterolu a krevního tlaku. Také čirok, ač méně známý, patří k nejstarším bezlepkovým obilninám na světě. Z nutričního hlediska je ceněn pro svůj vysoký podíl bílkovin, aminokyselin a jako zdroj kvalitních sacharidů.
BAKE-A-CAKE je směs poctivých surovin bez deproteinovaného pšeničného škrobu, sóji a lupiny. Protože ADVENI naslouchá svým zákazníkům a neustále vylepšuje kvalitu svých výrobků, nenajdete v této směsi ani kukuřičnou mouku, která mnohým nevyhovuje, ani kyseliny! Směs je taktéž bez přidaného cukru!
Přidejte jednoduše své oblíbené ingredience a vytvořte si sbírku receptů dle vlastní chuti. S bezlepkovou směsí BAKE-A-CAKE máte úspěch zaručený.
Náše tipy:
Prolistujte si kuchařku se zajímavými a jednoduchými recepty na TŘENÉ MOUČNÍKY z FIALOVÉ směsi.
Pro přípravu těsta na chléb a tmavé pečivo sáhněte po naší MODRÉ směsi BREADS & BAGUETTES. Upekli byste raději bábovku, litý perník či bublaninu? Podívejte se na naši FIALOVOU směs BAKE A CAKE. Toužíte upéct dokonalé linecké, cookies či jiné křehké a jemné pečivo? Pak použijte naši ŽLUTOU směs BISCUITS & COOKIES. Bílé kynuté perfektně zvládnete s naší ZELENOU směsí DONUTS & CROISSANTS. Pro přípravu těstovin, vařených a smažených pokrmů, odpalovaného těsta a na zahuštění polévek a omáček je ideální ČERVENÁ směs PASTA & GNOCCHI. HNĚDÁ bezlepková směs KREMROLE & BAKLAVA je ideální pro přípravu listového těsta klasickým způsobem i zjednodušeně a pro přípravu filo těsta.
Složení:
bramborový škrob, rýžová mouka, jáhlová mouka, čiroková mouka, tapiokový škrob, tapiokový modifikovaný škrob, slunečnicová semínka loupaná mletá, guarová guma (zahušťovadlo), slunečnicový lecitin (emulgátor), kyselina askorbová (látka zlepšující mouku)
Bez:
lepku, mléka, vajec, kukuřice, soji, lupiny, deproteinovaného pšeničného škrobu, přidaného cukru, soli, barviv, aromat, konzervačních látek
Výrobek je vhodný pro:
✓celiaky ✓alergiky na lepek ✓alergiky na sóju ✓osoby s NCGS ✓ovovegetariány ✓laktovegetariány ✓laktoovovegetariány ✓vegany ✓stravující se dle zásad Kašrutu (PARVE)
Průměrné výživové hodnoty na 100g:
Energetická hodnota:1586kj / 375kcal; Tuky: 7,2g; z toho nasycené mastné kyseliny 0,9g; z toho mononenasycené mastné kyseliny 2,1g; z toho polynenasycené mastné kyseliny 4,2g; Sacharidy: 71g; z toho cukry < 0.5g; Vláknina: 0,8g; Bílkoviny: 6,5g; Sůl:< 0,5g;
Skladování:
Skladujte v suchu, chraňte před teplem.
V naší nabídce naleznete také jiné směsi na bezlepkové pečivo i další produkty zdravé výživy.
Bezlepkové univerzální směsi od Adveni
IALOVÁ KUCHAŘKA – (nejen) sladké pečení s bezlepkovou směsí BAKE-A-CAKE
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Delala jsem babovku dle receptu na obale. Byla vyborna.
Adveni Medical se dlouhodobě věnuje oblasti výživy a lidského zdraví. Hlavní specializací značky Adveni je výroba bezlepkových směsí na pečení z netradičních pseudoobilnin jako jsou teff, quinoa, amarant a čirok, které vynikají svými nutričními vlastnostmi a také z kaštanu, který je další přínosnou alternativou nejen pro celiaky, ale pro všechny ty, kteří chtějí udělat něco pro své zdraví. Adveni klade velký důraz na výběr kvalitních surovin, na odborný vývoj receptur a jejich bezlepková výroba je podrobena nejpřísnější kontrole.