Díky vašemu velkému zájmu, mohou být naše dodací lhůty delší. Prosíme vás o trpělivost. Děláme vše proto, abychom připravili balíčky co nejdříve.

Adveni Bezlepková směs pro přípravu těstovin, vařených a smažených pokrmů, odpalovaného těsta a na zahušťování polévek a omáček PASTA & GNOCCHI

  • 1 z 2

ČERVENÁ“ bezlepková směs PASTA & GNOCCHI je ideální pro přípravu těstovin, vařených a smažených pokrmů, odpalovaného těsta a na zahuštění polévek a omáček.

Prolistujte si kuchařku se zajímavými a jednoduchými recepty.


od 70 Kč
Kategorie: Bezlepkové potraviny

Zvolte variantu

  • Balení: 750 g
    • Kód: 123275/750 |
    • Skladem (2 ks) | Můžeme doručit do: 22.11.2024
    70 Kč
       
  • Balení: 5000 g
    • Kód: 123275/500 |
    • Dostupné do 5 dnů | Můžeme doručit do: 29.11.2024
    395 Kč
       
 

SYPKÁ SMĚS PRO PŘÍPRAVU TĚSTOVIN, VAŘENÝCH A SMAŽENÝCH POKRMŮ, ODPALOVANÉHO TĚSTA A NA ZAHUŠTĚNÍ POLÉVEK A OMÁČEK – BEZ LEPKU

ČERVENÁ“ bezlepková směs PASTA & GNOCCHI je ideální pro přípravu těstovin, vařených a smažených pokrmů, odpalovaného těsta a na zahuštění polévek a omáček.

Připravíte z ní:

  • pokrmy z bramborového těsta: noky, bramborové knedlíky přílohové i plněné, halušky, lokše, krokety, chlupaté knedlíky
  • pokrmy z tvarohového těsta: tvarohové knedlíky, tvarohové nočky, tvarohové taštičky
  • odpalované moučníky: profiterolky, žloutkové věnečky, karamelové větrníky, maxi větrník dort, vanilkové romantické labutě, odpalované
  • banánky (éclairs), odpalované sýrové bochánky (gougéres), odpalované nočky do polévky, odpalované ovocné knedlíky, odpalované smažené
  • spirálky (churros)
  • placky: bramboráky, zelňáky, cukeťáky, květákové placičky
  • také: vafle, palačinky
  • těstoviny: polévkové nudle, přílohové špagety a fettuccine, plněné ravioly
  • těstíčka na obalování
  • zahuštění polévek a omáček

Naše tipy:

Prolistujte si kuchařku se zajímavými a jednoduchými recepty.

Pro přípravu těsta na chléb a tmavé pečivo sáhněte po naší MODRÉ směsi BREADS & BAGUETTES. Upekli byste raději bábovkulitý perník či bublaninu? Podívejte se na naši FIALOVOU směs BAKE A CAKE. Toužíte upéct dokonalé lineckécookies či jiné křehké a jemné pečivo? Pak použijte naši ŽLUTOU směs BISCUITS & COOKIES. Bílé kynuté perfektně zvládnete s naší ZELENOU směsí DONUTS & CROISSANTS. Pro přípravu těstovinvařených a smažených pokrmůodpalovaného těsta a na zahuštění polévek a omáček je ideální ČERVENÁ směs PASTA & GNOCCHIHNĚDÁ bezlepková směs KREMROLE & BAKLAVA je ideální pro přípravu listového těsta klasickým způsobem i zjednodušeně a pro přípravu filo těsta.

Složení:

rýžová mouka, kukuřičná mouka, kukuřičný škrob, zahušťovadlo: xanthan.

Alergeny:

Může obsahovat stopy sezamu

Bez:

lepku, sóji, lupiny, deproteinovaneho pšeničného škrobu a přidaného cukru. (Bez mléka, vajec, barviv, aromat a konzervantů.)

Výrobek je vhodný pro:

✓celiaky ✓alergiky na lepek ✓alergiky na sóju ✓osoby s NCGS ✓ovovegetariány ✓laktovegetariány ✓laktoovovegetariány ✓vegany ✓stravující se dle zásad Kašrutu (PARVE)

Nutriční hodnoty ve 100g výrobku

Energie: 1524 kJ / 359 kcal, Tuky: 1,6g, z toho nasycené mastné kyseliny: 0,4g, Sacharidy: 79g, z toho cukry: <0,5g, Vláknina: 2,9g Bílkoviny: 5,8g, Sůl: 0,02g

Skladování:

Skladujte v suchu, chraňte před teplem.

Země původu:

Česká republika

Bezlepkové univerzální směsi od Adveni


Co vše dokáže ČERVENÁ – PASTA & GNOCCHI od Adveni


Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:
Přidat hodnocení
5
1x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
5
OL Avatar autora | 1.6.2023
výborná mouka

Adveni - plody třetího tisíciletíAdveni Medical se dlouhodobě věnuje oblasti výživy a lidského zdraví. Hlavní specializací značky Adveni je výroba bezlepkových směsí na pečení z netradičních pseudoobilnin jako jsou teff, quinoa, amarant a čirok, které vynikají svými nutričními vlastnostmi a také z kaštanu, který je další přínosnou alternativou nejen pro celiaky, ale pro všechny ty, kteří chtějí udělat něco pro své zdraví. Adveni klade velký důraz na výběr kvalitních surovin, na odborný vývoj receptur a jejich bezlepková výroba je podrobena nejpřísnější kontrole.