Adveni Mouka z černé rýže

  • 1 z 2

Mouka z černé rýže Adveni. Balení obsahuje 100 % zrna černé rýže.


od 41 Kč
Kategorie: Mouky

Zvolte variantu

  • Balení: 250 g
    • Kód: 98161/250 |
    • Vyprodáno
    41 Kč
  • Balení: 5000 g
    • Kód: 98161/500 |
    • Vyprodáno
    466 Kč
 

Mouka z černé rýže Adveni. Balení obsahuje 100 % zrna černé rýže.

Mouka z černé rýže se obvykle míchá s jinými druhy mouk, protože těsto jen z rýžové mouky není příliš pružné. Je vhodné kombinovat ji  hlavně s moukami, které obsahují hodně bílkovin. Můžete jí použít až 1/3 z celkového množství mouky v receptu. Podotýkáme, že při použití této mouky může mít výsledný produkt fialovou barvu.

K čemu se hodí:

Mouka je vhodná pouze pro tepelné zpracování. Je velmi všestranná:

  • pro sladké i slané pečení
  • na zahušťování
  • pro přípravu placek, knedlíků, noků

Jak s ní zacházet:

Mouku z černé rýže je možné použít v kombinaci s univerzální nízkoškrobovou směsí bez kukuřice BAKE-A-CAKE nebo také se směsí SIMPLY ADVENI, či se samokypřící směsí BISCUITS & COOKIES.

Složení:

100 % mletá zrna černé rýže

Skladování:

Skladujte v suchu, chraňte před teplem.

V naší nabídce naleznete také jiné mouky i další produkty zdravé výživy.

Amarantová mouka 250g Adveni je typická svou výraznou chutí a aroma. Amarantovou mouku lez použít k přípravě různých polévek, omáček, ale i pro sladké či slané pečení.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat hodnocení
Nevyplňujte toto pole:

Adveni - plody třetího tisíciletíAdveni Medical se dlouhodobě věnuje oblasti výživy a lidského zdraví. Hlavní specializací značky Adveni je výroba bezlepkových směsí na pečení z netradičních pseudoobilnin jako jsou teff, quinoa, amarant a čirok, které vynikají svými nutričními vlastnostmi a také z kaštanu, který je další přínosnou alternativou nejen pro celiaky, ale pro všechny ty, kteří chtějí udělat něco pro své zdraví. Adveni klade velký důraz na výběr kvalitních surovin, na odborný vývoj receptur a jejich bezlepková výroba je podrobena nejpřísnější kontrole.