Adveni Mouka z hroznových jadérek 250 g
Kód: 11920Související produkty
Detailní popis produktu
Mouka se získává z pokrutin hroznových jadérek částečně zbavených oleje. Mouka z hroznových jadérek je bezlepková.
Hroznová jadérka jsou jedním z nejbohatších přírodních zdrojů tzv. flavonoidů, jinak nazývaných též vitamin P. Flavonoidy jsou známé pro své antioxidační působení (tj. ochrany buněk proti zhoubnému působení volných radikálů), a jsou jim tak přičítány protinádorové vlastnosti. Dále se zdůrazňuje jejich schopnost regenerovat a zpevňovat cévy a snižovat množsví cholesterolu v krvi, čímž mohou velmi příznivě ovlivňovat srdečně-cévní onemocnění. Flavonoidy také významně přispívají k redukci zánětlivých stavů a uvádí se jejich kladné působení při projevech alergie. Současná věda zkoumá jejich vliv na různá neurologická onemocnění.
K čemu se hodí:
Pro tepelné zpracování:
- sladké i slané pečení
Pro studenou kuchyni:
- do salátů
- příprava smoothies
- do jogurtů a müsli
Jak s ní zacházet:
Doporučuje se nahradit v jakémkoliv receptu (na chleba, koláč, pizzu...) 7 % běžné mouky moukou z hroznových jadérek.
Mouku z hroznových jadérek je možné použít v kombinaci s univerzální nízkoškrobovou směsí bez kukuřice BAKE-A-CAKE nebo také se směsí SIMPLY ADVENI.
Složení:
100 % mleté výlisky jader vinné révy
Balení:
250 g
Skladování:
Skladujte v suchu, chraňte před teplem.
V naší nabídce naleznete také jiné mouky i další produkty zdravé výživy.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Mouky |
---|---|
EAN: | 8594181850223 |
Obsah: | 250 g |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Adveni Medical se dlouhodobě věnuje oblasti výživy a lidského zdraví. Hlavní specializací značky Adveni je výroba bezlepkových směsí na pečení z netradičních pseudoobilnin jako jsou teff, quinoa, amarant a čirok, které vynikají svými nutričními vlastnostmi a také z kaštanu, který je další přínosnou alternativou nejen pro celiaky, ale pro všechny ty, kteří chtějí udělat něco pro své zdraví. Adveni klade velký důraz na výběr kvalitních surovin, na odborný vývoj receptur a jejich bezlepková výroba je podrobena nejpřísnější kontrole.