Adveni Tapiokový škrob
Zvolte variantu
Popis
Tapiokový škrob má vynikající pekařské vlastnosti a neutrální chuť. Plnohodnotně nahradí běžnou pšeničnou mouku. Pečivo z něj je velmi jemné, vláčné, méně se drolí a vydrží déle než běžné pečivo.
K čemu se hodí:
- příprava slaných i sladkých těst
- na zahušťování polévek a omáček
- do placek, knedlíků a noků
- obalování masa a ryb
- příprava drobenky na koláče
Jak s ním zacházet:
Tapiokový škrob můžete používat samostatně nebo v kombinaci s jinými bezlepkovými moukami. Pokud ho chcete použít na zahuštění, rozmíchejte ho nejdříve v trošce studené vody.
Složení:
100 % škrob z kořene manioku (tapioky)
Průměrné výživové hodnoty na 100 g:
1508 kJ / 355 kcal; Tuky: 0,1 g; z toho nasycené mastné kyseliny: 0,1 g; Sacharidy: 87,8 g; z toho cukry: 0,1 g; Vláknina: 0,3 g; Bílkoviny: 0,5 g; Sůl: 0,003 g
Skladování:
Skladujte v suchu, chraňte před teplem.
V naší nabídce naleznete také jiné mouky i další produkty zdravé výživy.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Adveni Medical se dlouhodobě věnuje oblasti výživy a lidského zdraví. Hlavní specializací značky Adveni je výroba bezlepkových směsí na pečení z netradičních pseudoobilnin jako jsou teff, quinoa, amarant a čirok, které vynikají svými nutričními vlastnostmi a také z kaštanu, který je další přínosnou alternativou nejen pro celiaky, ale pro všechny ty, kteří chtějí udělat něco pro své zdraví. Adveni klade velký důraz na výběr kvalitních surovin, na odborný vývoj receptur a jejich bezlepková výroba je podrobena nejpřísnější kontrole.