Adveni Tapiokový škrob

  • 1 z 2

Tapiokový škrob má vynikající pekařské vlastnosti a neutrální chuť. Plnohodnotně nahradí běžnou pšeničnou mouku. Pečivo z něj je velmi jemné, vláčné, méně se drolí a vydrží déle než běžné pečivo.

  • Více informací v tabulce variant 25 Kč –20 %
od 49 Kč
Kategorie: Pomocníci při pečení

Zvolte variantu

  • Balení: 250 g
    • Kód: 98677/250 |
    • Skladem (2 ks)
    49 Kč
       
  • Balení: 1000 g
    • Kód: 98677/100 |
    • Na dotaz
    120 Kč  (–20 %)
    95 Kč
  • Balení: 5000 g
    • Kód: 98677/500 |
    • Na dotaz
    502 Kč  (–2 %)
    489 Kč
 

Tapiokový škrob má vynikající pekařské vlastnosti a neutrální chuť. Plnohodnotně nahradí běžnou pšeničnou mouku. Pečivo z něj je velmi jemné, vláčné, méně se drolí a vydrží déle než běžné pečivo.

K čemu se hodí:

  • příprava slaných i sladkých těst
  • na zahušťování polévek a omáček
  • do placek, knedlíků a noků
  • obalování masa a ryb
  • příprava drobenky na koláče

Jak s ním zacházet:

Tapiokový škrob můžete používat samostatně nebo v kombinaci s jinými bezlepkovými moukami. Pokud ho chcete použít na zahuštění, rozmíchejte ho nejdříve v trošce studené vody.

Složení:

100 % škrob z kořene manioku (tapioky)

Průměrné výživové hodnoty na 100 g:

1508 kJ / 355 kcal; Tuky: 0,1 g; z toho nasycené mastné kyseliny: 0,1 g; Sacharidy: 87,8 g; z toho cukry: 0,1 g; Vláknina: 0,3 g; Bílkoviny: 0,5 g; Sůl: 0,003 g

Skladování:

Skladujte v suchu, chraňte před teplem.

V naší nabídce naleznete také jiné mouky i další produkty zdravé výživy.

Amarantová mouka 250g Adveni je typická svou výraznou chutí a aroma. Amarantovou mouku lez použít k přípravě různých polévek, omáček, ale i pro sladké či slané pečení.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:
Přidat hodnocení
5
5x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
5
Avatar autora | 22.12.2019
Maximální spokojenost, používám na tapiokové rohlíky a tyčinky
5
Avatar autora | 22.3.2018
spokojen

Adveni - plody třetího tisíciletíAdveni Medical se dlouhodobě věnuje oblasti výživy a lidského zdraví. Hlavní specializací značky Adveni je výroba bezlepkových směsí na pečení z netradičních pseudoobilnin jako jsou teff, quinoa, amarant a čirok, které vynikají svými nutričními vlastnostmi a také z kaštanu, který je další přínosnou alternativou nejen pro celiaky, ale pro všechny ty, kteří chtějí udělat něco pro své zdraví. Adveni klade velký důraz na výběr kvalitních surovin, na odborný vývoj receptur a jejich bezlepková výroba je podrobena nejpřísnější kontrole.