Díky vašemu velkému zájmu, mohou být naše dodací lhůty delší. Prosíme vás o trpělivost. Děláme vše proto, abychom připravili balíčky co nejdříve.
Akce

Allnature Mandlová mouka natural

  • 1 z 3

Přirozeně bezlepková mouka je vhodná především na pečení, do dortů a dezertů.

  • Více informací v tabulce variant 40 Kč –30 %
od 69 Kč
Kategorie: Mouky

Zvolte variantu

  • Balení: 250 g
    • Kód: 89548/250 |
    • Na dotaz
    99 Kč  (–30 %)
    69 Kč
  • Balení: 500 g
    • Kód: 89548/500 |
    • Skladem (>10 ks) | Můžeme doručit do: 25.11.2024
    229 Kč  (–17 %)
    189 Kč
       
  • Balení: 1000 g
    • Kód: 89548/100 |
    • Na dotaz
    389 Kč  (–7 %)
    359 Kč
 

Mandlová mouka se vyrábí z sladkých mandlí natural. Je vhodná jako náhrada klasické mouky pro bezlepkovou dietu, vegany i vegetariány. Skvělá je na pečení dezertů, dortů a cukroví.

Tip:

Vyzkoušejte například vynikající, rychlý a křehký koláč s jablíčky!

Co budete potřebovat:

  • 160 g mandlové mouky
  • 2 kávové lžičky skořice
  • 2 polévkové lžíce oleje
  • 40 g třtinového cukru
  • 1 kávová lžička prášku do pečiva bez fosfátů
  • špetka muškátového oříšku
  • 2 polévkové lžíce jablečného džusu
  • 1/2 lžičky vanilkového extraktu
  • 3 menší jablíčka

Postup:

Troubu si předehřejte na 175°C. Mezitím si oloupejte a nakrájejte na malé kostičky jablíčka, která smíchejte v misce s jednou kávovou lžičkou skořice. V jiné misce smíchejte mandlovou mouku, cukr, prášek do pečiva, vanilkový extrakt, muškátový oříšek, olej a džus. Vše dobře promíchejte a dejte si na stranu asi tři lžíce těsta.

Do menší zapékací misky vtlačte pomocí rukou těsto, na které dejte jablíčka. Na jablka udělejte ze zbytku těsta drobenku a vše ještě lehce zatlačte. Koláč pečte asi 40 minut a nechejte úplně vychladnout. Koláč je velmi křehký, takže ho krájejte na menší kousky. Dobrou chuť!

Složení:

100% mandlová mouka

Nutriční hodnoty ve 100 g:

2 556 kJ/611 kcal
bílkoviny 20 g,
tuk 53 g
- z toho nasycené mastné kyseliny 4,5 g
sacharidy 5,7 g
- z toho cukry 5,6 g
Bílkoviny 8,4 g
Sůl < 0,004 g

Použití:

Mandlová mouka je vhodná pro cukrářskou výrobu. Skvělá je na pečení dezertů, dortů a cukroví.

Balení:

250 g

500 g

1000 g

Upozornění:

Alergeny: Mandle. Může obsahovat stopy lepku, arašídů, sezamu skořápkových plodů.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat hodnocení
Nevyplňujte toto pole:

allnature-logoAllnature s. r. o. je společnost zabývající se dovozem a následnou distribucí profesionální vlasové a pleťové kosmetiky a doplňků stravy. V jejím portfoliu naleznete velmi kvalitní produkty, z nichž většina je na přírodní bázi.