Amylon Bio Skořicový cukr 20 g
Popis
Bio skořicový cukr - báječná přísada na pečení sladkého pečiva v biokvalitě.
Bio skořicový cukr slouží jako přísada na pečení a dochucení moučníků, kompotů, kávy, svařeného vína, na posypání koláčů a krupicové kaše.
Složení:
cukr třtinový*, mletá skořice* (min. 14 %). *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství
Návod k přípravě:
Jako přísada na pečení a dochucení moučníků, kompotů, kávy, svařeného vína, posypání koláčů a krupicové kaše.
Výživové údaje na 100 g sypké směsi:
energetická hodnota: 1 464 kJ/344 kcal; tuky: 0 g; z toho nasycené mastné kyseliny: 0 g; sacharidy: 86,1 g; cukry: 86 g; bílkoviny: 0 g; sůl: 0 g
Alergeny:
Může obsahovat stopy lepku, mléka a vajec.
Skladování:
Skladujte v suchu.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Od roku 2011 se společnost Amylon rozhodla jít cestou šetrného ekologického zemědělství a začala vyrábět řadu BIO a bezlepkových produktů. Tímto krokem se společnost chtěla přiblížit zákazníkům, kteří mají zájem kupovat kvalitní, chutné, autentické potraviny, a přitom chtějí respektovat přírodní cykly.
BIO produkty značky Amylon:
- obsahují suroviny nejvyšší kvality
- obsahují ovoce, jehož růst není podpořen chemickými ani syntetickými látkami
- mají přidanou hodnotu superpotravin, které obsahují velké množství živin a vitamínů, a tím podporují náš imunitní systém
- obsahují prvotřídní vanilku z prosluněného ostrova Madagaskar