Amylon Bio vanilkový cukr 8 g
Popis
Bio vanilkový cukr - skvělá přísada na pečení sladkého pečiva v biokvalitě.
Bio vanilkový cukr slouží jako přísada na pečení a zvýraznění chuti kynutých, třených a piškotových těst, přidává se do krémů, tvarohů, zmrzlin a koktejlů, vhodný na posypání koláčů, palačinek nebo kaše.
Složení:
cukr třtinový*, bourbon vanilka (min. 1,5 %). *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství
Návod k přípravě:
Bio vanilkový cukr slouží jako přísada na pečení a zvýraznění chuti kynutých, třených a piškotových těst, přidáváme do krémů, tvarohů, zmrzlin a koktejlů, sypeme jim koláče, palačinky nebo kaše. Na posypání moučníků smícháme obsah sáčku se 7-mi lžícemi moučkového cukru.
Výživové údaje na 100 g sypké směsi:
energetická hodnota: 1 692 kJ/398 kcal; tuky: 0,2 g; z toho nasycené mastné kyseliny: 0 g; sacharidy: 98,9 g; cukry: 98 g; bílkoviny: 0,1 g; sůl: 0,01 g
Alergeny:
Může obsahovat stopy lepku, mléka a vajec.
Skladování:
Skladujte v suchu.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pravý vanilkový cukr navíc v bio kvalitě. Již jiný nekupuji. Dopoporučuji všem, kteří nechtějí náhražky v podobě vanilínu.
Od roku 2011 se společnost Amylon rozhodla jít cestou šetrného ekologického zemědělství a začala vyrábět řadu BIO a bezlepkových produktů. Tímto krokem se společnost chtěla přiblížit zákazníkům, kteří mají zájem kupovat kvalitní, chutné, autentické potraviny, a přitom chtějí respektovat přírodní cykly.
BIO produkty značky Amylon:
- obsahují suroviny nejvyšší kvality
- obsahují ovoce, jehož růst není podpořen chemickými ani syntetickými látkami
- mají přidanou hodnotu superpotravin, které obsahují velké množství živin a vitamínů, a tím podporují náš imunitní systém
- obsahují prvotřídní vanilku z prosluněného ostrova Madagaskar