Banánová mouka
Zvolte variantu
Popis
Banánová mouka - ovocná vyrábí se z usušených a pomletých sladkých banánů.
Její využití je všestranné. Hodí se nejen pro sladké pečení (vynikající v mrkvovém dortu, dýňovém koláči), ale výbornou službu udělá také v chlebu. V Latinské Americe se používá i pro přípravu kaší pro děti. Banánová mouka je přirozeně bezlepková a vhodná pro celiaky. Je vhodná pro paleo stravu a speciální sacharidovou dietu (SCD).
K čemu se hodí:
Pro tepelné zpracování:
- sladké i slané pečení
- na zahušťování, příprava kaší
- obalování masa a ryb
Pro studenou kuchyni:
- příprava smoothie
Banánová mouka má neutrální chuť. Můžete jí použít až 30 % z celkového množství mouky v receptu.
Banánovou mouku je možné použít v kombinaci s univerzální nízkoškrobovou směsí bez kukuřice BAKE-A-CAKE nebo také se směsí SIMPLY ADVENI.
Složení:
100 % mleté sušené plody banánovníku
Průměrné výživové hodnoty na 100g:
1490 kJ (353 kcal); Tuky: 0,5 g; z toho nasycené mastné kyseliny: 0,2 g; Sacharidy 78,4 g; z toho cukry: 5,44 g; Vláknina 9,42 g; Bílkoviny: 3,97 g; Sůl: 0,038 g
Balení:
500 g
1000 g
5000 g
Skladování:
Skladujte v suchu, chraňte před teplem.
Země původu:
Ekvádor
V naší nabídce naleznete také jiné mouky i další produkty zdravé výživy.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Čokoládovna z Troubelic je známá tím, že si výrobu čokolády vyrábí od A-Z. Dováží kakaové boby přímo z Ekvádoru, nepoužívají žádné dochucovadla, neobsahují lecitin ani konzervanty! Neobsahují LEPEK a sladí jen panelou, ztuhlou šťávou z cukrové třtiny, která je zdravou variantou slazení. Troufáme si říct, že vyrábí bezkonkurenčně tu nejkvalitnější a nejchutnější čokoládu u nás. V roce 2014 vyhráli v Brně ocenění ZLATÁ SALIMA.