Labeta Beránek bez lepku 445 g
Popis
Beránek je nejen krásnou součástí velikonoční výzdoby, ale i skvělou pochoutkou, která nesmí na Velikonoce chybět. Že to nejde bez lepku? Vyzkoušejte naši namíchanou směs a uvidíte, jak si pochutnáte!
- z rýžové a kukuřičné mouky
- snadná příprava
- přidáte jen mléko, olej a vejce
Návod na přípravu:
V míse smícháme obsah sáčku, 3 vejce, 100 ml rostlinného oleje, 200 ml mléka a šleháme elektrickým šlehačem 3 – 4 minuty do hladkého těsta. Formu na beránka vymažeme máslem, vysypeme kukuřičnou, nebo jinou bezlepkovou moukou a vylijeme těstem.
Pečeme v předem vyhřáté troubě při teplotě 160 °C přibližně 40 minut. Před vyjmutím z trouby zkontrolujeme špejlí, zda je beránek propečený.
Upečeného beránka necháme 5 minut zchladnout ve formě, poté na formu přiklopíme prkénko, opatrně otočíme a vyklopíme.
Náš tip:
Zchladlého beránka můžeme pocukrovat, ozdobit polevou nebo máslovým krémem. Oči vytvoříme z rozinek a na krk uvážeme mašli.
Složení:
cukr, bramborový škrob, rýžová mouka, kukuřičná mouka, kukuřičný škrob, kypřicí látky (uhličitany sodné, difosforečnany), zahušťovadlo: guma guar, látka zlepšující mouku: fosforečnany vápenaté, antioxidant: kyselina askorbová, kyselina: kyselina citronová
Výživové údaje na 100g:
Energetická hodnota 1516 / 357 kcal
Tuky 0,5 g
z toho nasycené mastné kyseliny 0,2 g
Sacharidy 86 g
z toho cukry 38 g
Bílkoviny 1,7 g
Sůl 1,0 g
Vláknina 0,8 g
Obsah:
445 g
Země původu:
Česká republika
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Labeta je tu pro všechny, kteří poctivě zpracovávají ovoce do džemů, marmelád, želé a ovocných šťáv. Také pro ty, kteří potřebují mít raz dva navařeno. Labeta je již 27 let synonymem tradičního českého zavařování, pečení a vaření ve výtečné kvalitě. Labeta je vaše jistota v kuchyni – usnadňuje práci a šetří čas. Labeta, raz dva navařeno.
Společnost LABETA, a.s. sídlící v Dřenicích u Chrudimi byla založena již v roce 1993. Vždy jsme se soustředili na výrobu a prodej suchých sypkých směsí na přípravu pokrmů. Zpočátku se jednalo především o výrobu přípravků na pečení jako jsou kypřící prášky, vanilínový a skořicový cukr. Nestagnujeme, rozvíjíme se, a proto vám dnes můžeme nabídnout mnohem více produktů.
Koncem roku 2010 se výroba rozšířila i o produkci tekutých přípravků, kromě sladkých polev - topingů, se nově začaly vyrábět tekuté marinády a dochucovadla jako polévkové koření, sojová omáčka a jiné.
Naše výrobky nachází uplatnění nejen při rychlých přípravách pokrmů v moderních domácnostech, ale i v tradiční kuchyni nebo v gastronomických provozech.
Veškeré produkty značky LABETA vyhovují přísným požadavkům na kvalitu a nezávadnost moderních potravin.