Novalim Bezlepková bábovka v prášku 250 g

Bezlepková bábovka v prášku - tradiční, s vanilkovou příchutí. Jednoduchá příprava - stačí přidat vejce a olej.


  • Na dotaz
37 Kč
Kategorie: Bezlepkové potraviny
Bezlepkové: Ano
Položka byla vyprodána...
 

Bezlepková bábovka v prášku - tradiční, s vanilkovou příchutí. Jednoduchá příprava - stačí přidat vejce a olej. Suroviny (moučná směs, čerstvá vejce, olej) smícháme a vyšleháme na hladkou hmotu. Dáme do formy a pečeme. Alternativní: olej postupně zamícháme do žloutků na homogenní hmotu, přimícháme moučnou směs a zlehka vmícháme bílkový sníh. Dáme do formy a pečeme.

Složení:

cukr, bramborový škrob, kukuřičný škrob, sójová mouka*, modifikovaný kukuřičný škrob, bramborová mouka, sůl, vanilinový cukr, emulgátor: mono a diglyceridy nenasycených mastných kyselin, kypřící látky: dihydrogendifosforečnan disodný, hydrogenuhličitan sodný.
* alergen

Výživové údaje ve 100 g výrobku:

energetická hodnota: 1638 kJ / 386 kcal;
tuky: 1 g;
nasycené mastné kyseliny: 0,04 g;
sacharidy: 93,1 g;
cukry: 40,6 g;
vláknina: 0,8 g; 
bílkoviny: 0,7 g;
sůl: 0,7 g.

Použití: 

Vyšleháme 3 celá vejce, do kterých postupně zašleháme 1,5 dl oleje a nakonec směs na bábovku. Nalijeme do vymaštěné a sójovou moukou vysypané formy. Pečeme ve vyhřáté troubě (150°C) po dobu 35 - 40 minut.

Hmotnost:

250g

Země původu:

Slovensko

Příprava: Suroviny (moučná směs, čerstvá vejce, olej) smícháme a vyšleháme na hladkou hmotu. Dáme do formy a pečeme. Alternativní: olej postupně zamícháme do žloutků na homogenní hmotu, přimícháme moučnou směs a zlehka vmícháme bílkový sníh. Dáme do formy a pečeme.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat hodnocení
Nevyplňujte toto pole:

novalim-logoSpolečnost NOVALIM byla založena v roce 1991 a specializuje se na vývoj a výrobu bezlepkových (bezgluténových) a nízkobílkovinných výrobků. Zakladatel, Ing. Jozef Poprac, CSc., využil své dlouholeté zkušenosti z působení ve výzkumu a vývoji potravinářských výrobků a výsledkem je různorodá paleta kvalitních bezlepkových a nízkobílkovinných výrobků. Čistota výroby a produkce se projevuje na kvalitě výrobků. Společnost klade důraz na bezpečnost výrobků, a proto nepoužívá pšeničný škrob. Chuťově nejsou rozpoznatelné od standartních výrobků, jsou přizpůsobené české (středoevropské) chuti. V nabídce nenajdete směsi, které by obsahovaly konzervanty či chemii, vše je na přírodní bázi. Taktéž je velmi snadná příprava dle návodu bez nutnosti přidávat další ingredience.