Novalim Bezlepkový knedlík v prášku 250 g
Popis
Bezlepkový knedlík jako příloha k masovým jídlům. Směs se smíchá s vodou, vytvaruje do bochánku a uvařte.
Složení:
kukuřičný škrob, bramborový škrob, rýžová mouka, kukuřičná mouka, modifikovaný kukuřičný škrob, bramborová mouka, amarantové perličky, sójová mouka*, zahušťovadlo: guarová mouka, jedlá sůl, emulgátor: mono a diglyceridy nenasycených mastných kyselín, kypřící látky: dihydrogendifosforečnan disodný, hydrogenuhličitan sodný.
* alergen
Výživové údaje ve 100 g výrobku:
energetická hodnota: 1588 kJ / 375 kcal;
tuky: 1,9 g;
nasycené mastné kyseliny: 0,2 g;
sacharidy: 83,7 g;
cukry: 0,4 g;
vláknina: 3,3 g;
bílkoviny: 4 g;
sůl: 1,8 g.
Použití:
Obsah sáčku smícháme se 2 dl studené vody. Mícháme krátce, pokud mouka nevpije vodu. Zformujeme podlouhlou veku, vložíme do vroucí vody a vaříme 25 minut.
Hmotnost:
250g
Země původu:
Slovensko
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Společnost NOVALIM byla založena v roce 1991 a specializuje se na vývoj a výrobu bezlepkových (bezgluténových) a nízkobílkovinných výrobků. Zakladatel, Ing. Jozef Poprac, CSc., využil své dlouholeté zkušenosti z působení ve výzkumu a vývoji potravinářských výrobků a výsledkem je různorodá paleta kvalitních bezlepkových a nízkobílkovinných výrobků. Čistota výroby a produkce se projevuje na kvalitě výrobků. Společnost klade důraz na bezpečnost výrobků, a proto nepoužívá pšeničný škrob. Chuťově nejsou rozpoznatelné od standartních výrobků, jsou přizpůsobené české (středoevropské) chuti. V nabídce nenajdete směsi, které by obsahovaly konzervanty či chemii, vše je na přírodní bázi. Taktéž je velmi snadná příprava dle návodu bez nutnosti přidávat další ingredience.