Sonnentor BIO Harissa 70 g
Popis
Máte rádi ostré? Pak vás naše Harissa určitě nezklame! Africká a arabská kuchyně se bez pálivé papriky, chilli a česneku neobejdou. Směs dobře rozmíchejte v troše oleje a použijte jako pastu k přípravě omáček, dušeného masa, zeleniny apod. Zapálení gurmáni si dokonce mažou pastu z tohoto koření na chléb.
Složení:
grilování, vegetariánská jídla, zelenina, sýr, dušené maso, pomazánky, drůbež, jídla z jednoho hrnce, brambory, luštěniny, jídla z obilovin, tofu / seitan
Kde najde využití:
ryby, tofu / seitan, drůbež, losos, zelenina, těstoviny, zelí, luštěniny, dušené maso
Kuchyně:
africká kuchyně, východní kuchyně
Výživové údaje na 100 g
Energetická hodnota: 1352 kJ
Energetická hodnota: 326 kcal
Tuky: 13,20 g
- z toho nasycené mastné kyseliny: 1,50 g
Sacharidy: 22,00 g
- z toho cukry: 10,10 g
Bílkoviny: 13,60 g
Sůl: 4,80 g
Skladování:
Skladovat v suchu a chladu.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
SONNENTOR byl založen v roce 1988 Johannesem Gutmannem, v té době 23-letým mladíkem. Mladý podnikatel měl zvláštní podnikatelský záměr: Chtěl uvést bylinné speciality biopěstitelů z dolnorakouského Waldviertlu, kde se narodil a vyrůstal, pod společným logem usměvavého sluníčka (středověký symbol života a světla s 24 paprsky, které i dnes zdobí mnoho selských stavení) na nadnárodní a mezinárodní trh. Díky tomu předběhl dnes aktuální biotrendy. Hlavním rysem jeho myšlenky bylo od počátku dalekosahající zušlechťování suroviny přímo na biozemědělských farmách, aby tak umožnil přežít i malým zemědělcům a navíc mohl využít jejich zkušenosti a pečlivost. SONNENTOR s.r.o. je česká firma se zahraniční majetkovou účastí, která se zabývá převážně výrobou bio-čajů a bio-koření z toho nejlepšího, co v přírodě najdete. Firma byla založena Ing. Tomášem Mitáčkem a Johannem Gutmannem roku 1992 a nachází se v jihomoravské vinařské vesnici Čejkovice.