Sonnentor BIO Klíčivé trio - semínka k nakličování 120 g
Popis
Naklíčená semínka jsou vhodná na ozdobení pečiva, k vylepšení salátů, polévek a jiných pokrmů. Pikantní chuťové tóny čočky, ředkvičky a hořčice se vám nikdy neomrzí. Fantazii se meze nekladou!
Návod k přípravě:
doba namáčení: 4-6 hodin
doba klíčení: 5-6 dní
proplachování vodou: 2x denně
ideální teplota:18-20 °C
doporučené vybavení: nakličovací sklenice
TIP: Výhonky by se měly co možná nejdříve zkonzumovat nebo přechovávat nanejvýš dva či tři dny v lednici – jinak zhořknou. Před konzumací blanšírujte.
Složení:
čočka bio (Lens culinaris), ředkvička bio (Raphanus sativus var. sativus), HOŘČICE ŽLUTÁ BIO (Sinapis alba)
Balení:
120 g
Náš tip:
pro naklíčení semen doporučujeme:
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
SONNENTOR byl založen v roce 1988 Johannesem Gutmannem, v té době 23-letým mladíkem. Mladý podnikatel měl zvláštní podnikatelský záměr: Chtěl uvést bylinné speciality biopěstitelů z dolnorakouského Waldviertlu, kde se narodil a vyrůstal, pod společným logem usměvavého sluníčka (středověký symbol života a světla s 24 paprsky, které i dnes zdobí mnoho selských stavení) na nadnárodní a mezinárodní trh. Díky tomu předběhl dnes aktuální biotrendy. Hlavním rysem jeho myšlenky bylo od počátku dalekosahající zušlechťování suroviny přímo na biozemědělských farmách, aby tak umožnil přežít i malým zemědělcům a navíc mohl využít jejich zkušenosti a pečlivost. SONNENTOR s.r.o. je česká firma se zahraniční majetkovou účastí, která se zabývá převážně výrobou bio-čajů a bio-koření z toho nejlepšího, co v přírodě najdete. Firma byla založena Ing. Tomášem Mitáčkem a Johannem Gutmannem roku 1992 a nachází se v jihomoravské vinařské vesnici Čejkovice.