Sunfood Bio Miso rýžové 300 g
Popis
Oblíbené nepasterizované rýžové miso (GENMAI MISO) vyrobené z BIO sójových bobů a BIO rýže plné aktivních enzymů, vitamínů a minerálů. Vyrábí se tradičním způsobem fermentace, bez přidání chemických přísad a barviv. Fermentuje přibližně rok. Zaujme především přitažlivou texturou a vyváženou chutí, která kombinuje zemité a slané tóny.
Použití:
K dochucení polévek, omáček, pomazánek, dresinků, zálivek...
Vyzkoušejte náš recept na miso polévku.
Příprava:
Miso pasta (1/4 polévkové lžíce na porci) se rozmíchá v malém množství vody a nalije se do hotové polévky, omáčky, zálivky - nevaří se, aby se zachovaly všechny tělu prospěšné látky.
Složení:
sójové boby BIO, rýže BIO, mořská sůl, voda, koji (Aspergillus oryzae)
Upozornění:
Alergeny: sója
Nafouklé víčko není na závadu.
Nevystavovat přímému slunečnímu záření. Po otevření uchovávat v chladu do 10°C.
Země původu:
Japonsko
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Výrobce a distributor chlazené racionální výživy. Zabývá se produkcí tradičních výrobků Dálného východu a chlazené racionální výživy, zejména pak rostlinné bílkoviny - tofu, tempeh, seitan, které jsou na světových trzích představovány již několik desítek let pro své chuťové vlastnosti, nutriční hodnoty, nízký obsah tuků, vysoký obsah bílkovin, vitamínů a vlákniny. Na rozdíl od živočišných zdrojů bílkovin neobsahují zpravidla cholesterol, toxiny, ani rezidua toxických látek. Naše výrobky neobsahují žádné živočišné tuky, vejce, mléko, maso, rafinovaný cukr, med ani chemická a konzervační činidla. Jejich složení je vhodné jak pro děti, tak i pro dospělé, starší generaci a vrcholové sportovce. Firma nepoužívá geneticky modifikované suroviny v žádném ze svých výrobků.