Díky vašemu velkému zájmu, mohou být naše dodací lhůty delší. Prosíme vás o trpělivost. Děláme vše proto, abychom připravili balíčky co nejdříve.

Tribitor - pomocník proti boji s cukrem

Popisovaný problém se netýká pouze jedinců ohrožených cukrovkou II. typu, ale celé společnosti, která trpí civilizačními chorobami, jako jsou obezita, kardiovaskulární onemocnění či poruchy metabolismu. Dále také jedinců, které neustále honí chuť na sladké nebo se cítí po jídle unaveni.

Vstřebávání sacharidů do krve je velmi důležitý proces, který našemu tělu přináší energii. Trávící proces sacharidů do krve popisuje glykemický index (GI). Sacharidy s vysokým GI se behěm trávení rychle rozkládají a tím pádem i rychle uvolňují glukózu. Naopak sacharidy s nízkým GI se rozkládají mnohem pomaleji a glukózu uvolňují postupně.

Co když je cukru moc ?

Cítíte, že si vaše tělo žádá vydatnou porci energie a tak si dáte pořádný oběd a třeba i nějaký ten zákusek. Případně večer navštívíte lednici, protože vaše tělo stále volá po energii.

Pro tělo to většinou znamená velkou zátěž vzhledem k vyrovnávání se s velkým množstvím sacharidů. Ty zpravidla konzumujeme v podobě složitých cukrů a polysacharidů, které se v těle rozkládají na jednodušší cukry až do podoby glukózy, která se vstřebává do krve. Tělo reaguje vyplavením inzulínu pro regulaci hladiny cukru v krvi.

Tělo je zatíženo velkým množstvím cukru, které musí zpracovat. Také vysokým množstvím inzulínu, který je ke zpracování potřebný. Při opakování takového procesu tělo začíná vyplavovat více inzulínu, než je potřeba a po takovém jídle plném sacharidů vede inzulínová reakce až ke snížení hladiny cukru v krvi pod úroveň, kterou tělo potřebuje. Dále může nastat necitlivost těla vůči inzulínu. Tím je myšleno, že tělo vyplaví dostatečné množství tohoto hormonu, ale nedochází k jeho využití a tím pádem ani ke snížení hladiny cukru v krvi na optimální hladinu. Tato necitlivost je jednou z hlavních příčin vzniku diabetes mellitus II. typu.

Jak pociťujete tyto procesy?

Jde především o pocity únavy a těžkosti po jídle, následná chuť na sladké v okmažiku, kdy v důsledku funkce inzulínu dojde k hypoglykémii. V případě, že takové zatížení nastane na večer může vést i ke špatnému spánku.

Co s tím ?

Mohou vám velmi dobře pomoci přírodní látky, které napomáhají optimalizovat trávící proces. Jako jedním z nich to může být právě přípravek Tribitor 3 - fázový blokátor sacharidů.

Jak funguje ?

Je založen na základě tří přírodních složek - výtažek z bílých fazolí, výtažek z listů moruše bílé a výtažek ze zelené kávy. Tyto výtažky postupně blokují přeměnu složitých sacharidů na jednodušší. V poslední fázi pak zabraňují vstřebávání glukózy do krve.

Tribitor 3 blog

V důsledku této blokace nedojde k nutnosti, aby tělo zpracovalo takové množství glukózy, jak by tomu bylo bez Tribitoru a zátěž pro něj se sníží. Cukr se potom vyplaví z těla přirozeným způsobem. Není teda potřeba nadbytečnou energii, kterou by tělo v případě vstřebání cukru do krve získalo, „spálit" tělesnou aktivitou, aby se neuložila do buněk ve formě tuků a nezpůsobila při takovém dlouhodobém půdobení nadváhu a následně i obezitu.

V zásadě to tedy znamená, že můžeme občas hřešit bez trestu. 15 minut před jídlem sáček Tribitoru rozpustíme v cca 150 ml - 200 ml vody, důkladně rozmícháme a vypijeme. Což nám výrazně pomůže vyrovnat se se sacharidy. 

Nedochází tak výkyvům cukru a inzulínu, necítíte po jídle únavu a následnou chuť na sladké jídlo. Nemáte chuť na jídlo v noci což výrazně pomůže proti boji s obezitou.

Tribitor byl klinicky testován na vzorku 240 lidí a snížení GI jídla pro organismus bylo tedy vědecky prokázáno.

Na našem eshopu můžete zakoupit Tribitor® 3-fázový blokátor sacharidů.

TRIBITOR_1160X376_NOVINKA