Clearspring BIO Genmai Miso pasta z hnědé rýže (nepasterizovaná) 150 g
Popis
Na optimální zralost misa mají vliv oblast a klima, ve kterém se miso vyrábí, i dovednosti a zkušenosti odborníka zodpovědného za fermentaci. Doba zrání se liší, od 6 měsíců během horkého letního období v určité prefektuře, až po 18 měsíců v chladnějších oblastech.
Dopřejte si toto vydatné miso po celý rok v omáčkách, pomazánkách, polévkách a pečených či dušených pokrmech.
Miso má všestranné použití k dochucení různých jídel, polévek, dušených pokrmů a fazolových pokrmů. Je vynikající přísadou do omáček, dipů, pomazánek a pickles. Miso výborně dochutí dresinky na saláty, hodí se do nudlí, tofu, zeleninových a grilovaných pokrmů.
Vlastnosti:
- 100% bio složení
- nízký obsah tuku
- univerzální využití
Složení:
celé sójové boby* 47%, fermentovaná hnědá rýže* 33%, mořská sůl, voda.
* = z kontrolovaného ekologického zemědělství (bio)
Výživové údaje na 100 g:
Energetická hodnota: 662 kJ / 158 kcal, Tuky (z toho nasycené mastné kyseliny): 6,1 g (1,2 g), Sacharidy (z toho cukry): 10 g (7 g), Bílkoviny: 12 g, Sůl: 12,7 g
Balení:
150 g
Původ:
Japonsko
Upozornění:
Skladujte v chladu. Miso je živý produkt a pokračující fermentace může způsobit vyboulení víčka, což není na závadu. Na produktu se také může vlivem působení vzduchu objevit nezávadný bílý kvasinkový potah, který lze odstranit.
Společnost Clearspring zaručuje dodávky nejlepšího bio miso z Japonska. Miso je autentické veganské fermentované jídlo, které se v Japonsku vyrábí od 8. století. V mnoha pokrmech a polévkách se ho zde denně zkonzumuje více než 1 000 tun.
Kvůli vysoké poptávce po miso od společnosti Clearspring máme výrobu bio miso nasmlouvanou u několika výrobců z různých regionů Japonska. Všechny naše misa se vyrábí podle tradičních receptur za použití nejlepších možných bio ingrediencí, ale protože je miso živý výrobek, jeho chuť, barva a konzistence se budou mírně lišit v závislosti na regionu a ročním období. Světlejší miso často pochází z jihu, kde je kvůli teplejšímu klimatu kratší doba zrání než v severních oblastech, kde obvykle vzniká miso tmavší.
Občas však miso může přirozeně fermentovat přímo ve sklenici, díky čemuž barva miso v průběhu času postupně ztmavne. Toto probíhající zrání může také způsobit vyboulení víka, ale můžete si být jisti, že produkt je stále chutný a nezávadný. Chcete-li tuto fermentaci zpomalit, jednoduše výrobek uchovávejte v chladu.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.