Clearspring BIO Japonské soba nudle 200 g
Popis
Během tradiční rodinné výroby se tyto nudle pomalu suší na vzduchu a následně nechávají uležet, čímž se zvýrazní jejich chuť. Můžete podávat celý rok ve vývarech či studené s omáčkou nebo dresinkem v čerstvých letních salátech
- Tradiční, pomalu sušené japonské bio nudle. Suší se spíše při nízkých teplotách než uměle při 60–80 stupních (mezi 28–48 stupni).
- Tradiční výroba válení a krájení těsta, nikoliv konvenční metoda vytlačování.
- Pevné, hladké nudle uspokojí a mají všestranné využití.
Vlastnosti:
- Bez sodíku
- S nízkým obsahem tuku
- Zdroj vlákniny
- 100% bio složení
Složení:
Pšeničná mouka* (67%), pohanková mouka* (32%), mořská sůl.
* = z kontrolovaného ekologického zemědělství (bio)
Výživové údaje na 100 g:
Energetická hodnota: 1477 kJ / 353 kcal, Tuky (z toho nasycené mastné kyseliny): 2,5 g (0,4 g), Sacharidy (z toho cukry): 65 g (2,1 g), Bílkoviny: 14 g, Sůl: 2 g
Návod na přípravu:
Přiveďte k varu dostatek vody, přidejte nudle (100 g na porci) a promíchejte. Vařte na mírném ohni 5 minut a poté krátce opláchněte studenou vodou.
Balení:
200 g
Země původu:
Japonsko
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.