Coffeespot Rock Spot Espresso
Zvolte variantu
Popis
Rock Spot je vytvořen pro ty, kteří touží po silné a vyvážené espresso směsi. Příměs robusty zvýrazňuje chuť a dodává cremu.
Tuto hutnou espresso směs jsme "ušili" na míru všem, kteří prahnou po silné, vyvážené a delikátní espresso směsi, která nám doposud v nabídce chyběla.
Rock Spot Espresso směs - 80% arabica x 20% robusta.
NÁŠ TIP:
Na přání (uveďte do poznámky k objednávce) vám kávu pomeleme na profesionálním mlýnku. Kávu pro Vás nameleme až po obdržení objednávky a ihned zabalíme do neprodyšného balení. Tak se k Vám káva dostane jen krátce po namletí a zachová si své aroma i chuť.
Přehled hrubosti mletí kávy pro jednotlivé druhy příprav kávy:
Hrubost mletí kávy | Vhodné pro přípravu kávy: |
1. Velmi jemné mletí | Příprava kávy pomocí Džezvy |
2. Jemné mletí | Espressa |
3. Středně hrubé mletí | Příprava kávy pomocí Moka konvičky |
4. Hrubé mletí (cukr krupice) | Příprava kávy pomocí dripu, chemexu |
5. Velmi hrubé mletí | Příprava kávy pomocí French pressu |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pražírna kávy Coffeespot je ryze česká rodinná pražírna výběrových arabic. Pražírnu kávy Coffeespot s útulnou prodejnou a espressso barem najdete v malebném kraji Moravského Slovácka v obci Huštěnovice nedaleko Uherského Hradiště a Zlína. Od jejího založení v roce 2011 prošli majitelé Radka Sopůšková a Jiří Plšek dlouhou cestu a nasbírali obrovské množství zkušeností. Díky nadstandartním vztahům s dovozci využívají všechny dostupné metody nákupu zelených zrn z čerstvých sklizní. Takže není problém nakoupit přímo od pěstitelů, vybrat konkrétní kávu z dané oblasti s požadovaným chuťovým profilem. Díky tomu mají plně pod vlastní kontrolou celý proces od hledání dodavatelů, uchování zelených zrn, pražení a balení, až po logistiku a servis strojního zařízení. Kávu praží denně po malých dávkách. Jen tak mají nad výslednou kvalitou plnou kontrolou a mohou do Vaší kávy vložit veškeré úsilí.
Díky oblasti pěstování, klimatu, půdě, způsobu zpracování a dalším důležitým faktorům má každá káva svá chuťová specifika. Dovolte nám být Vašimi průvodci v tomto dobrodružném světě chutí a vůní, které byly dávno zapomenuty. Snažíme se doslova ke každému zrnku pohlížet s respektem, který si plně zaslouží. Tak jako všichni, kteří se podíleli na tom, že může být ve Vašem šálku.
Balení a uchování kávy značky Coffeespot
Káva je pražena denně po malých dávkách. Hned, jak je to možné je balena. Díky tomu se čerstvá dostane až na váš stůl.
K balení používáme speciální třívrstvé obaly s jednosměrným ventilem. Oxid uhličitý, který káva přirozeně uvolňuje, tak může volně odcházet. Vzduch však dovnitř neproniká, což brání zvětrávání a předčasnému stárnutí.
V domácích podmínkách doporučujeme uložit na místo se stálou teplotou a ponechat v původním obalu, který je na uchování přímo určený. Kávová zrnka budou jako v bavlnce.