Díky vašemu velkému zájmu, mohou být naše dodací lhůty delší. Prosíme vás o trpělivost. Děláme vše proto, abychom připravili balíčky co nejdříve.

MultiFlora Fazole Adzuki - semena na klíčení 50 g

  • 1 z 2

Fazole Azduki jsou bohatým zdrojem minerálů, vitaminů (Vit. E, B2, B1, B6, B3) a lehce stravitelné bílkoviny, takže vegetariáni mohou používat fazole Adzuki jako skvělou alternativu masa.


  • Na dotaz
24 Kč
Kategorie: Semena na klíčení
Položka byla vyprodána...
 

Klíčky jsou velmi chutné, křupavé s mírně sladkou ořechovou příchutí.

Je bohatým zdrojem minerálů, vitaminů (Vit. E, B2, B1, B6, B3) a lehce stravitelné bílkoviny, takže vegetariáni mohou používat fazole Adzuki jako skvělou alternativu masa.

Složení:

Fazole adzuki (Phaseolus angularis)

Doporučené užití:

Perfektní pro každou asijskou kuchyni (doporučujeme s přidáním kari), mohou být přidány do všech druhů salátů, těstovin, rýže, zeleniny, a jako přísada nebo báze pro přípravu sladkých pokrmů.

Návod na klíčení:

Nejdříve semena propláchneme ve vodě pokojové teploty.

Poté semínka přesypeme do čisté misky a zalijeme převařenou vodou o pokojové teplotě. 

Semínka necháme "předboptnat" několik hodin  (max. 10 hodin), poté opět propláchneme a vložíme do Biomisky, (také lze klíčit na vatě nebo v obyčejné misce).

Nesmíme zapomenout klíčky pravidelně prolévat vodou (nejlépe 2-3x denně).  

První klíčky vhodné ke konzumaci se začnou objevovat po 3 dnech.

Rady a tipy:

Ke správnému klíčení je vhodná  teplota (18-22 stupňů C) a denní světlo, nikdy neumisťujte misky s klíčky na přímé sluneční světlo.

Klíčky můžeme konzumovat od velikosti 1 cm, nejlepší jsou klíčky 4 -6 cm.

Po vyklíčení lze klíčky skladovat v chladničce, kde vydrží cca týden, Před konzumací klíčky pečlivě opláchněte.

Alergeny:

Bez alergenů

Obsah:

50 g

Náš tip:

pro naklíčení semen doporučujeme:

 

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat hodnocení
Nevyplňujte toto pole: