Fitto Jojoba dehydrovaná 80 g
Kód: 108633Související produkty
Detailní popis produktu
Plody Jojoby jsou velmi prospěšné pro lidské tělo. Mohou přispět ke snižování hladinu cholesterolu a krevního tlaku, mohou zvýšit svalovou sílu a hladinu energie, pomáhají revitalizovat buňky a napomáhají odstraňování toxinů. Jsou bohatým zdrojem živin (bílkoviny, cukry, tuky, antioxidanty, saponiny a kyseliny). Jojoba plody jsou také výborným zdrojem minerálních látek (draslík, vápník, hořčík, měď, zinek, železo, kobalt, mangan, fosfor, jod apod.) Plody Jojoby obsahují také vysoké množství vitamínu C (18 krát více, než citrony) a pektin, který může tvořit až 5,8 % ovoce. Kromě jídla mohou příznivě působit na onemocnění trávicího a respiračního systému.
Vyrábí se pomocí nové technologie (PAX - proces vakuové expanze). Tento zdokonalený proces sušení ovoce a zeleniny zachovává nejen výjimečnou vůni a chuť, ale také až 80 % svých nutričně důležitých složek.
Složení:
100% přírodní plody Jojoby - dehydrované
- bez přidaného cukru
- bez přidaných chemických látek
- bez použití konzervantů a GMO
- bez lepku
- 100% přírodní
Energetická hodnota na 100 g:
Energetická hodnota: 1201/287 kcal; Tuky: 1,1 g, z toho nasycené mastné kyseliny: 0,2 g; Sacharidy: 73,6 g, z toho cukry: 44 g; Bílkoviny: 3,7 g; Sůl: 0,9 g
Balení:
80 g
Skladování:
Skladujte na suchém a ventilovaném místě.
Země původu:
Bulharsko
Doplňkové parametry
Kategorie: | Ostatní |
---|---|
EAN: | 3800500256078 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Společnost Fitto vyrábí sušené ovoce a zeleninu technologií PAX (proces vakuové expanze). Výrobky jsou ekologicky čisté bez přidaného cukru, chemických přídavků, konzervantů, neobsahuje GMO plodiny 100% přírodní, bez lepku.
Proces vakuové expanze zahrnuje předsušení ovoce a zeleniny za mírných podmínek a zvýšení objemu spontánním odpařením zbytkové vody. Tato jemná metoda pracuje při teplotách pod 70 °C a dodává potravinám jedinečnou strukturu a zesiluje barvu a chuť ovoce. Toto nízkoteplotní ošetření zachovává všechny zdravé vlastnosti, včetně vitamínů a minerálů rozpustných ve vodě. Ukázalo se, že některé fytochemikálie, jako lykopen a polyfenoly, jsou ještě více koncentrovány v sušených verzích produktů. Zároveň tato technologie minimalizuje ztrátu tepelně citlivých vitamínů A a C.
Tento exkluzivní proces sušení nejen chrání přírodní vůni a chuť ovoce a zeleniny, ale i některé klíčové složky zdravé výživy. Křupavé ovoce a zelenina jsou ideální jako doporučený denní příjem vitamínů pro děti, ale i jako pravidelná strava každého, kdo se stará o své zdraví.