Health Link Bio Acai prášek 80 g
Popis
Palma Acai (Euterpe Olacera) se přirozeně vyskytuje v tropických oblastech Střední a Jižní Ameriky. Její plody jsou bohatým zdrojem nutričních látek.
Na stupnici ORAC (stupnice určená k měření antioxidační kapacity potravin) má acai jednu z nejvyšších hodnot.
Ovoce podobné tvarem a barvou našim borůvkám. Silný antioxidant. Obsahuje mastné kyseliny Omega 3- 6-9, aminokyseliny, fytosteroly, vysoký obsah vlákniny až 40% a vysoký zdroj vitamínů a minerálů.
Palma Acai (Euterpe oleracea) roste v tropických oblastech Střední a Jižní Ameriky. Její plody jsou bohatým zdrojem nutričních látek, obsahují velké množství vlákniny a svým podílem antokyaninů patří mezi nejsilnější přírodní antioxidanty. Na stupnici ORAC (stupnice určená k měření antioxidační kapacity potravin) má acai jednu z nejvyšších hodnot. Lyofilizace neboli sušení mrazem představuje vynikající způsob, jak uchovat její nutriční vlastnosti a antioxidační kapacitu. Prášek z plodů se vyznačuje delikátní, lehce trpkou, čokoládovou chutí s tóny čerstvého tropického ovoce.
Složení:
100 % Bio prášek z plodů Acai
Prášek si uchovává vitální nutrienty a delikátní, lehce trpkou, čokoládovou chuť čerstvého tropického ovoce.
Nutriční hodnoty:
ve 100 g výrobku | |
Energie | 534 kcal/2232 kJ |
Bílkoviny | 8 g |
Sacharidy | 10 g |
- z toho: cukry | 7,98 g |
Tuk | 42,5 g |
Cholesterol | 0 mg |
Vláknina | 32 g |
Sodík | 0,0037 g |
Dávkování:
1-2 čajové lžičky denně, prášek rozmýcháme v džusu a nezahříváme. Prášek je také vhodný k přípravě dezertů.
Balení:
80 g
Země původu:
Brazílie
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Health Link, s. r. o. se zaměřuje na zdravou výživu a kvalitní přírodní produkty, které mají příznivý vliv na lidské zdraví a jsou vhodné pro všechny věkové skupiny. Hlavními produkty jsou zelené sladkovodní řasy – spirulina a chlorela, které patří k nejbohatším zdrojům přírodních živin na této planetě. Naše společnost jako první v ČR seznámila laickou i odbornou veřejnost se spirulinou prostřednictvím klinických studií a uvedla ji na trh v BIO kvalitě pod značkou BioSpirulina.