Health Link Bio Kakaové máslo kousky 250 g
Popis
Kakaové máslo získáváme lisováním surové kakaové hmoty z nepražených kakaových bobů Criollo. Pěstovány jsou v podmínkách ekologického zemědělství – v čisté přírodě jihoamerického Peru. Lisování se provádí za nízké teploty, nedochází tak ke ztrátě důležitých živin a enzymů. Máslo je tepelně stabilní, obsahuje přírodní antioxidanty, které zabraňují žluknutí, a uchovává si jemnou vůni a chuť hořké čokolády.
Kakaové máslo se nejčastěji používá při výrobě čokolády. Avšak kouzlit s ním můžete i v kuchyni při přípravě koláčů, dezertů, sušenek, zmrzliny a jiných pokrmů. Je také výborným přírodním prostředkem v každodenní péči o pokožku.
Složení:
100 % BIO kakaové máslo ve formě kousků
Nutriční hodnoty:
ve 100 g výrobku | |
Energie | 214,7 kcal/ 899 kJ |
Bílkoviny | 0 g |
Sacharidy | 0 g |
Tuk | 99,9 g |
- z toho: nasycené mastné kyseliny | 63,1 g |
Cholesterol | 0 mg |
Vláknina | 0 g |
Sodík | 0,001 g |
Použití:
Kakaové máslo se používá při výrobě čokolády (zjemní chuť), do čokoládových polev (při krájení nebude poleva praskat), zmrzliny, na smažení, pečení – masa, sladkých pokrmů.
Balení:
250 g
Země původu:
Peru
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Health Link, s. r. o. se zaměřuje na zdravou výživu a kvalitní přírodní produkty, které mají příznivý vliv na lidské zdraví a jsou vhodné pro všechny věkové skupiny. Hlavními produkty jsou zelené sladkovodní řasy – spirulina a chlorela, které patří k nejbohatším zdrojům přírodních živin na této planetě. Naše společnost jako první v ČR seznámila laickou i odbornou veřejnost se spirulinou prostřednictvím klinických studií a uvedla ji na trh v BIO kvalitě pod značkou BioSpirulina.