Kitl Syrob Grapefruit s dužinou sirup pro přípravu domácích limonád
Zvolte variantu
Popis
Vynikající hustý sirup vyrobený z grapefruitové šťávy a grapefruitové dužniny. Obsahuje vysoký podíl ovocné složky, 100ml sirupu vyrobeno ze 104ml grepové šťávy a dužniny.
Je skvělý pro přípravu osvěžujících domácích limonád. Zalitý horkou vodu, s kardamonem a ozdobený plátkem citrónu lze vychutnat jako horký nápoj. S kvalitním ginem, ledovou tříští a sodou z něj připravíte lahodný grepový cocktail.
Složení:
český cukr, grapefruitová šťáva (99%) z koncentrátu, grapefruitová dužnina (5% hm.), regulátor kyselosti: kyselina citrónová, konzervant: sorban draselný, aroma.
Podíl ovocné složky v sirupu nejméně 100% = 100ml sirupu vyrobeno ze 104ml grepové šťávy a dužniny
Výrobek obsahuje ve 100 ml:
energetická hodnota 1425 kJ/339 kcal, tuky <0,1g, z toho nasycené mastné kyseliny <1g, sacharidy 81g, z toho cukry 81g, bílkoviny <1g, sůl <1g.
Dávkování:
Pro přípravu domácích limonád řeďte nejlépe s kvalitní vodou v poměru 1:10, pro přípravu horkých nápojů v poměru 1:8.
Balení:
500 ml
5000 ml gastrobalení bag-in-box
Upozornění:
Skladujte v chladu a temnu. Ovocné výtažky mohou sedimentovat, případný zákal nebo pěna nejsou na závadu a podtrhují přírodní charakter produktu. Před upotřebením protřepejte. Po otevření uchovejte v chladu a spotřebujte do 30 dnů. Baleno v ochranné atmosféře dusíku.
Informace pro diabetiky:
výrobek je možné v omezeném množství a po konzultaci s lékařem užívat diabetiky 1. i 2. typu, musí se ale započítat do denního příjmu energie.
Další informace o Syrobech naleznete v článku Kitl Syrob – pro zdravé domácí limonády.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Jsme výrobci prvotřídních nápojů - sirupů, medicinálních vín a medovin. Chceme dělat nejlepší výrobky nejen v ČR, ale i v celé Evropě (netušíme, zda jinde ve světě takové výrobky konzumují). Naše nápoje sami pijeme a užíváme, a rádi je podáváme našim rodinám i dětem. Snažíme se vyrábět výrobky z nejlepších surovin tak, aby byly zdraví prospěšné, aby byly chuťově vynikající a aby lidem skutečně pomáhaly.