Kitl Syrob Jablko se skořicí 500 ml
Popis
V limitované edici jsme pro vás připravili jedinečnou kombinaci Jablka se skořicí. K dispozici bude v podzimním a zimním období.
Jablko a skořici znali lidé již ve starověku. Jejich původ sahá do Asie odkud se rozšířili do zbylých koutů světa. Například Římané dochucovali víno skořicí a vytvářeli nové odrůdy jablek za pomoci šlechtění jabloní. V současné době jablka patří mezi nejrozšířenější ovoce s více než 35 tisíci odrůdami.
Recepty z Horkého Jablka se skořicí:
- Horké jablko se skořicí - Syrob Jablko se skořicí zalijeme horkou vodou v poměru 1:8.
- Veselé Jablko - Kitl Syrob Jablko se skořicí zalijeme horkou vodou v poměru 1:8, přidáme 2 cl kvalitního alkoholu (calvadosu, vodky nebo bílého rumu). Ozdobíme skořicí a jablkem.
- Jablečná poleva na palačinky - Nakrájíme jablko na kostičky a podusíme. Jakmile pustí šťávu, přidáme Syrob Jablko se skořicí (50-100 ml), mletou skořici a dusíme cca 3 min. Naplníme palačinky jablky, ozdobíme šlehačkou a jablečnou šťávou.
Složení:
cukr, karamelizovaný cukr, jablečný koncentrát (12 %), jablečné pyré (6 %), skořicový extrakt, regulátor kyselosti: kyselina citronová, konzervant: sorban draselný, aroma.
Výrobek obsahuje ve 100 ml:
energetická hodnota 1394 kJ / 328 kcal, tuky <0,5 g, z toho nasycené mastné kyseliny <0,1 g, sacharidy 82 g, z toho cukry 81 g, bílkoviny <0,5 g, sůl <0,01 g.
Dávkování:
Pro přípravu horkých nápojů řeďte v poměru 1:8.
Balení:
500 ml
Upozornění:
Skladujte v chladu a temnu. Ovocné výtažky mohou sedimentovat, případný zákal nebo pěna není na závadu a podtrhují přírodní charakter produktu. Před upotřebením protřepejte. Po otevření uchovejte v chladu a spotřebujte do 30 dní. Baleno v ochranné atmosféře.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Jsme výrobci prvotřídních nápojů - sirupů, medicinálních vín a medovin. Chceme dělat nejlepší výrobky nejen v ČR, ale i v celé Evropě (netušíme, zda jinde ve světě takové výrobky konzumují). Naše nápoje sami pijeme a užíváme, a rádi je podáváme našim rodinám i dětem. Snažíme se vyrábět výrobky z nejlepších surovin tak, aby byly zdraví prospěšné, aby byly chuťově vynikající a aby lidem skutečně pomáhaly.