Labeta Cheesecake bez lepku 565 g
Popis
Víte, jaký dezert patří celosvětově k nejoblíbenějším a nejrozšířenějším? Tipovali jste cheesecake? Máte bod! Tento skvělý, chutný a navíc dokonale lehký dezert si nyní můžete připravit, kdykoli na něj dostanete chuť. Připravili jsme jej totiž pro vás v bezlepkové variantě. To, jakým sýrem či příchutí v podobě nejrůznějšího ovoce cheesecake vylepšíte, je na vás. Vaší fantazii se meze rozhodně nekladou. Výborný je ovšem i v klasické podobě.
Ke směsi přidáte na korpus 1 vejce a 100 g změklého másla, na náplň 500 g tvarohu a 300 ml vody.
- je bez lepku
- chutná naprosto skvěle s tvarohem
- tvaroh ale s klidem nahraďte lučinou, mascarpone nebo sýrem Philadelphia
- ovocem zasypte podle vašeho gusta nebo ozdobte čokoládou
Návod na přípravu:
Do směsi na přípravu korpusu přidáme vejce a máslo a vypracujeme hladké těsto. Na pracovní desku si položíme pečící papír vystřižený podle dna dortové formy. Na střed papíru položíme těsto a přes potravinářskou folii vyválíme tak, aby okraje těsta přesahovaly asi o 3 cm okraje papíru. Těsto i s papírem přeneseme do formy, prsty přitlačíme okraje k formě a nožem zarovnáme. Těsto propícháme vidličkou a pečeme při 160 °C 10–15 minut. Korpus po upečení necháme ve formě zchladnout a připravíme náplň.
Do směsi na přípravu náplně přidáme tvaroh a vodu, můžeme přidat také 2 žloutky a podle chuti citronovou kůru a šťávu. Vše důkladně promícháme, necháme 5 minut odstát, poté nalijeme do vychladlého korpusu, uhladíme a pečeme při 160 °C asi 20 minut. Upečený koláč necháme vychladnout a poté vyjmeme z dortové formy a podáváme.
TIP:
...tvaroh můžeme částečně nebo úplně nahradit čerstvým sýrem (Mascarpone, Philadelphia, Lučina aj.). S každým druhem sýra získá desert jinou chuť.
Složení:
cukr, kukuřičná mouka, bramborový škrob, rýžová mouka, modifikovaný kukuřičný škrob, kukuřičný škrob, sušený vaječný bílek, sušené odstředěné mléko, zahušťovadla (guma guar, karubin), stabilizátor: E 464, regulátor kyselosti: kyselina citrónová, kypřicí látky (difosforečnany, uhličitany sodné), protispékavá látka: fosforečnany vápenaté, aroma
Průměrné výživové hodnoty na 100 g (v suché směsi):
Energetická hodnota [kJ/kcal]: 1602/ 377, Tuky [g]: < 0,5, z toho nasycené mastné kyseliny [g]: 0,1, Sacharidy [g]: 89, z toho cukry [g]: 50, Vláknina [g]: 1,0, Bílkoviny [g]: 3,7, Sůl [g]: 0,21
Balení:
285 g směsi na korpus a 280 g směsi na náplň
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Labeta je tu pro všechny, kteří poctivě zpracovávají ovoce do džemů, marmelád, želé a ovocných šťáv. Také pro ty, kteří potřebují mít raz dva navařeno. Labeta je již 27 let synonymem tradičního českého zavařování, pečení a vaření ve výtečné kvalitě. Labeta je vaše jistota v kuchyni – usnadňuje práci a šetří čas. Labeta, raz dva navařeno.
Společnost LABETA, a.s. sídlící v Dřenicích u Chrudimi byla založena již v roce 1993. Vždy jsme se soustředili na výrobu a prodej suchých sypkých směsí na přípravu pokrmů. Zpočátku se jednalo především o výrobu přípravků na pečení jako jsou kypřící prášky, vanilínový a skořicový cukr. Nestagnujeme, rozvíjíme se, a proto vám dnes můžeme nabídnout mnohem více produktů.
Koncem roku 2010 se výroba rozšířila i o produkci tekutých přípravků, kromě sladkých polev - topingů, se nově začaly vyrábět tekuté marinády a dochucovadla jako polévkové koření, sojová omáčka a jiné.
Naše výrobky nachází uplatnění nejen při rychlých přípravách pokrmů v moderních domácnostech, ale i v tradiční kuchyni nebo v gastronomických provozech.
Veškeré produkty značky LABETA vyhovují přísným požadavkům na kvalitu a nezávadnost moderních potravin.