Díky vašemu velkému zájmu, mohou být naše dodací lhůty delší. Prosíme vás o trpělivost. Děláme vše proto, abychom připravili balíčky co nejdříve.
Výprodej

Labeta Dýňový chléb bez lepku 550 g DMT: 27.11.2024

Bezlepkový chléb ze speciální směsi s dýňovými semínky, který připravíte v troubě i domácí pekárně. Droždí je součástí balení.

  • 59 Kč 7 Kč –11 %
  • Vyprodáno
52 Kč
Kategorie: Bezlepkové potraviny
Položka byla vyprodána...
 

Pro chvíle, kdy se vám nechce vařit, je ideální mít po ruce čerstvé pečivo. Pokud vás ale už omrzelo kupované bezlepkové pečivo, jednoduše si připravte vylepšenou variantu, a to náš nový bezlepkový dýňový chléb. A kdybyste jej chtěli náhodou chtěli čas od času ozvláštnit, přidejte do něj nasekané vlašské ořechy, které ještě zvýrazní jeho chuť. Připravte se ovšem na to, že k němu ani nestihnete připravit pomazánku, jak se po něm rychle slehne zem!

  • křupavá kůrčička s jemnou střídkou bez lepku 
  • droždí součástí balení
  • balení obsahuje 10 % dýňových semínek
  • směs je z rýžové a kukuřičné mouky
  • přidáte jen vodu
  • připravíte jej v troubě i domácí pekárně

Návod na přípravu:

Oba sáčky smícháme, přidáme 380 ml vlažné vody. Elektrickým hnětačem v míse vypracujeme těsto, které vložíme do vymazané a bezlepkovou moukou vysypané chlebíčkové (nebo menší dortové) formy a necháme v teple 60–75 minut kynout. Pečeme při teplotě 170–180 °C asi 60 minut.

Příprava v domácí pekárně:

Do domácí pekárny nalijeme 380 ml vlažné vody (nepoužívejte vody více než je doporučené množství, těsto při míchání řídne). Nasypeme směs na chléb, přidáme sušené droždí a zapneme program s dobou trvání cca 2 hodiny (Rychlý, Sprint, Gluten free, apod.). Doporučujeme po zamíchání těsto ze stran stáhnout stěrkou ke středu. Pekárna zajistí zamíchání, vykynutí a upečení chleba bez Vaší práce.

TIP:

...do směsi můžeme přidat 50 g nasekaných vlašských ořechů.

Složení:

bramborový škrob, rýžová mouka, semena tykve (dýně) 10 %, kukuřičná mouka, kukuřičný škrob, sušené droždí (pekařské droždí, emulgátor: sorbitanmonostearát), jedlá sůl, cukr, zahušťovadlo: guma guar, rostlinná vláknina, kmín, barvivo: amoniakový karamel, kyselina citronová

Průměrné výživové hodnoty na 100g (v suché směsi):

Energetická hodnota [kJ/kcal]: 1584/375, Tuky [g]: 5,7, z toho nasycené mastné kyseliny [g]: 1,0, Sacharidy [g]: 73,0, z toho cukry [g]: 2,0, Vláknina [g]: 3,1, Bílkoviny [g]: 6,3, Sůl [g]: 1,6, Laktóza [g]: < 0,01

Balení:

540 g směsi + 10 g sušeného droždí - na jeden bochník

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat hodnocení
Nevyplňujte toto pole:

logo_5

Labeta je tu pro všechny, kteří poctivě zpracovávají ovoce do džemů, marmelád, želé a ovocných šťáv. Také pro ty, kteří potřebují mít raz dva navařeno. Labeta je již 27 let synonymem tradičního českého zavařování, pečení a vaření ve výtečné kvalitě. Labeta je vaše jistota v kuchyni – usnadňuje práci a šetří čas. Labeta, raz dva navařeno.

Společnost LABETA, a.s. sídlící v Dřenicích u Chrudimi byla založena již v roce 1993. Vždy jsme se soustředili na výrobu a prodej suchých sypkých směsí na přípravu pokrmů. Zpočátku se jednalo především o výrobu přípravků na pečení jako jsou kypřící prášky, vanilínový a skořicový cukr. Nestagnujeme, rozvíjíme se, a proto vám dnes můžeme nabídnout mnohem více produktů. 

Koncem roku 2010 se výroba rozšířila i o produkci tekutých přípravků, kromě sladkých polev - topingů, se nově začaly vyrábět tekuté marinády a dochucovadla jako polévkové koření, sojová omáčka a jiné.

Naše výrobky nachází uplatnění nejen při rychlých přípravách pokrmů v moderních domácnostech, ale i v tradiční kuchyni nebo v gastronomických provozech.

Veškeré produkty značky LABETA vyhovují přísným požadavkům na kvalitu a nezávadnost moderních potravin.