Labeta Skořicový cukr 450 g
Popis
Víte, které koření rozděluje společnost na ty, kdo jej miluji, a na ty, kteří jej nemohou ani cítit? Překvapivě je jím aromatická a lehce ostrá skořice. Umíte si ale představit jablečný závin bez špetky skořice či svařené víno, u kterého by nebyla ani známka po skořici? Pro vás, kteří mají rádi praktická řešení, máme připravený skořicový cukr, který osladí a zároveň ochutí moučníky, kompoty i kávu.
- obsahuje jen skořici a cukr
- k ochucení moučníků, kompotů, kávy nebo svařeného vína
- na posypání koláčů, krupicové kaše a dalších dobrot
Tentokrát v eko balení. Nákupem ušetříte 23 sáčků.
Složení:
cukr, skořice mletá 10 %
Průměrné výživové hodnoty na 100g:
Energetická hodnota [kJ/kcal]: 1731/ 408, Tuky [g]: < 0,5, z toho nasycené mastné kyseliny [g]: < 0,1, Sacharidy [g]: 100, z toho cukry [g]: 100, Bílkoviny [g]: < 0,5, Sůl [g]:< 0,01
Balení:
450 g
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Labeta je tu pro všechny, kteří poctivě zpracovávají ovoce do džemů, marmelád, želé a ovocných šťáv. Také pro ty, kteří potřebují mít raz dva navařeno. Labeta je již 27 let synonymem tradičního českého zavařování, pečení a vaření ve výtečné kvalitě. Labeta je vaše jistota v kuchyni – usnadňuje práci a šetří čas. Labeta, raz dva navařeno.
Společnost LABETA, a.s. sídlící v Dřenicích u Chrudimi byla založena již v roce 1993. Vždy jsme se soustředili na výrobu a prodej suchých sypkých směsí na přípravu pokrmů. Zpočátku se jednalo především o výrobu přípravků na pečení jako jsou kypřící prášky, vanilínový a skořicový cukr. Nestagnujeme, rozvíjíme se, a proto vám dnes můžeme nabídnout mnohem více produktů.
Koncem roku 2010 se výroba rozšířila i o produkci tekutých přípravků, kromě sladkých polev - topingů, se nově začaly vyrábět tekuté marinády a dochucovadla jako polévkové koření, sojová omáčka a jiné.
Naše výrobky nachází uplatnění nejen při rychlých přípravách pokrmů v moderních domácnostech, ale i v tradiční kuchyni nebo v gastronomických provozech.
Veškeré produkty značky LABETA vyhovují přísným požadavkům na kvalitu a nezávadnost moderních potravin.