Labeta Vanilinové rohlíčky bez lepku 295 g
Popis
Vánoce jsou pro osoby s bezlepkovou dietou většinou velkým utrpením. Tolik dobrot a bohužel i tolik lepku. Naštěstí pro vás máme ale celou řadu skvělých bezlepkových pokrmů a mlsek, a to nejen pro vánoční hodování. Když je ale řeč o Vánocích, samozřejmě nechybí ani bezlepková varianta vanilinových rohlíčků, bez kterých by Vánoce zkrátka nebyly Vánoce.
- skvěle namíchaná směs pro bezlepkové cukroví
- vyvážený poměr kukuřičné a rýžové mouky
- obsahuje 27 % ořechů
- přidáte jen máslo a vejce
Návod na přípravu:
Obsah sáčku vysypeme na vál, přidáme 100 g másla a 1 vejce. Vypracujeme hladké těsto, které necháme 2 hodiny v lednici odpočinout. Těsto postupně odkrajujeme, tvarujeme jednotlivé rohlíčky a klademe na plech vyložení pečicím papírem. Pečeme v předehřáté troubě na 160 °C dozlatova cca 10-12 minut. Vlažné rohlíčky (teplé se lámou) obalujeme ve směsi moučkového a vanilinového cukru.
Víte že...
stabilizátor E464 – používá se jako stabilizátor, emulgátor, zahušťovadlo, váže vodu a snižuje vstřebávání tuků při smažení, nevykazuje žádné nežádoucí účinky, je považován za bezpečnou látku; guma guar – zvyšuje trvanlivost a zamezuje drobivosti pečiva, má rostlinný původ, je považována za bezpečnou látku
Složení:
kukuřičná mouka, lískové ořechy mleté 27 %, rýžová mouka, cukr, stabilizátor: E464, zahušťovadlo: guma guar, sušený vaječný bílek, aroma
Průměrné výživové hodnoty na 100g (v suché směsi):
Energetická hodnota [kJ/kcal]: 1913/456, Tuky [g]: 18 z toho nasycené mastné kyseliny [g]: 1,4, Sacharidy [g]: 64, z toho cukry [g]: 15, Vláknina [g]: 3,7, Bílkoviny [g]: 7,6, Sůl [g]: 0,02
Balení:
295 g směsi
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Labeta je tu pro všechny, kteří poctivě zpracovávají ovoce do džemů, marmelád, želé a ovocných šťáv. Také pro ty, kteří potřebují mít raz dva navařeno. Labeta je již 27 let synonymem tradičního českého zavařování, pečení a vaření ve výtečné kvalitě. Labeta je vaše jistota v kuchyni – usnadňuje práci a šetří čas. Labeta, raz dva navařeno.
Společnost LABETA, a.s. sídlící v Dřenicích u Chrudimi byla založena již v roce 1993. Vždy jsme se soustředili na výrobu a prodej suchých sypkých směsí na přípravu pokrmů. Zpočátku se jednalo především o výrobu přípravků na pečení jako jsou kypřící prášky, vanilínový a skořicový cukr. Nestagnujeme, rozvíjíme se, a proto vám dnes můžeme nabídnout mnohem více produktů.
Koncem roku 2010 se výroba rozšířila i o produkci tekutých přípravků, kromě sladkých polev - topingů, se nově začaly vyrábět tekuté marinády a dochucovadla jako polévkové koření, sojová omáčka a jiné.
Naše výrobky nachází uplatnění nejen při rychlých přípravách pokrmů v moderních domácnostech, ale i v tradiční kuchyni nebo v gastronomických provozech.
Veškeré produkty značky LABETA vyhovují přísným požadavkům na kvalitu a nezávadnost moderních potravin.