Moštárna Hoštětín
Moštárna v Hostětíně byla otevřena v roce 2000 díky občanskému sdružení Tradice Bílých Karpat. Jejím cílem je podpořit tradiční ovocnářství a vytváření pracovních příležitostí v příhraniční oblasti. Nachází se v chráněné krajinné oblasti Bílé Karpaty a její produkty jsou založeny na čisté a neředěné jablečné šťávě, vyráběné tradičním způsobem z jablek od místních zemědělců. Šťáva je charakteristická plnou, sladkokyselou chutí, kterou získává ze směsi místních odrůd. Při výrobě se využívají postupy, které co nejvíce zachovávají přírodní charakter šťávy. Náš jablečný mošt je bez jakýchkoliv přísad, umělých sladidel nebo filtrace, což zaručuje vysokou kvalitu a pravou ovocnou chuť. Více než tři čtvrtiny produkce jsou certifikovány jako BIO – produkty ekologického zemědělství, což garantuje dodržení ověřených výrobních postupů a kvalitu použitých jablek od ekologických zemědělců, převážně z Bílých Karpat. Naše výrobky si získaly uznání nejen mezi zákazníky, ale také v podobě ocenění jako je Česká biopotravina, Regionální potravina Zlínského kraje a také Perla Zlínska. Kvalitu našich moštů ocenil v roce 2010 při návštěvě Hostětína princ Charles. V našem sortimentu najdete také BIO sirupy a populární Jablečný ocet BIO.
- Řadit dle:
- 2 položek celkem
Stránka 1/1
Stránka 1 z 1 - 2 položek celkem