Díky vašemu velkému zájmu, mohou být naše dodací lhůty delší. Prosíme vás o trpělivost. Děláme vše proto, abychom připravili balíčky co nejdříve.

Moštárna Hoštětín Bio Ocet jablečný 500 ml

Syrový nefiltrovaný jablečný bio ocet s mateční kulturou je vyráběn v Hostětíně výhradně kvašením vlastního jablečného vína, bez přidání kvasinek či bakterií octového kvašení a bez tepelného ošetření.


  • Na dotaz
79 Kč
Kategorie: Ocet
Bez GMO: Ano
Bezlepkové: Ano
Bio: Ano
Vegan: Ano
Vegetarian: Ano
Položka byla vyprodána...
 

Syrový nefiltrovaný jablečný bio ocet s mateční kulturou je vyráběn výhradně kvašením vlastního jablečného vína, bez přidání kvasinek či bakterií octového kvašení a bez tepelného ošetření.

Výrobek získal ocenění:

  • Perla Zlínska 2017

Jablečný ocet je tradiční prostředek přírodního léčitelství, je bohatý na draslík, sodík, fosfor, vápník a stopové prvky. Jablečný ocet pročišťuje organismus, pomáhá zpracovávat tuky, vhodný je na koupele rukou a pleti i pro oplachování vlasů po umytí, kterým dodá lesk.

  • nefiltrovaný jablečný ocet
  • vyráběn výhradně vlastním kvašením jablečného vína
  • bez tepelného ošetření
  • vhodný i jako kosmetický přípravek

Složení:

100 % kvasný jablečný ocet*. Obsah kyseliny octové 5%.

Sediment a zákal jsou znakem přírodního charakteru nápoje.*produkt kontrolovaného ekologického zemědělství

Balení:

500 ml

Země původu:

Česká republika

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat hodnocení
Nevyplňujte toto pole:

mostarna_hostetin_logoMoštárna v Hostětíně byla otevřena v roce 2000 díky občanskému sdružení Tradice Bílých Karpat. Jejím cílem je podpořit tradiční ovocnářství a vytváření pracovních příležitostí v příhraniční oblasti. Nachází se v chráněné krajinné oblasti Bílé Karpaty a její produkty jsou založeny na čisté a neředěné jablečné šťávě, vyráběné tradičním způsobem z jablek od místních zemědělců. Šťáva je charakteristická plnou, sladkokyselou chutí, kterou získává ze směsi místních odrůd. Při výrobě se využívají postupy, které co nejvíce zachovávají přírodní charakter šťávy. Náš jablečný mošt je bez jakýchkoliv přísad, umělých sladidel nebo filtrace, což zaručuje vysokou kvalitu a pravou ovocnou chuť. Více než tři čtvrtiny produkce jsou certifikovány jako BIO – produkty ekologického zemědělství, což garantuje dodržení ověřených výrobních postupů a kvalitu použitých jablek od ekologických zemědělců, převážně z Bílých Karpat. Naše výrobky si získaly uznání nejen mezi zákazníky, ale také v podobě ocenění jako je Česká biopotravinaRegionální potravina Zlínského kraje a také Perla Zlínska. Kvalitu našich moštů ocenil v roce 2010 při návštěvě Hostětína princ Charles. V našem sortimentu najdete také BIO sirupy a populární Jablečný ocet BIO.