Ovocňák Jablečný mošt se skořicí 3000 ml
Popis
Čistá ovocná šťáva bez přidaného cukru či konzervantů, doplněná o výluh z tzv. "vánočního koření", tvoří nápoj jako dělaný pro chladné zimní večery. Výborný je také jako horký mošt, ideálně doplněný o sušené ovoce, kousek pomeranče, nebo něco ostřejšího.
Vyzkoušejte:
☕ Jako horký nápoj: Ohřejte a vychutnejte si ho jako horký punč, ideálně doplněný o sušené ovoce nebo kousek pomeranče.
🍹 Jako osvěžující nápoj: Pijte ho vychlazený pro maximální osvěžení.
🥂 Do koktejlů: Smíchejte s perlivou vodou nebo šampaňským pro speciální příležitosti.
Jablka často bereme za samozřejmá, protože přece rostou na každé zahrádce a v obchodech jsou celoročně. Jsou ale bohatou zásobárnou vitaminů, minerálů a stopových prvků, které jsou nepostradatelnou součástí zdravé výživy. Navíc jsou pro nás odvěkou součástí stravy, a proto naše těla umí velmi dobře zpracovávat živiny v nich obsažené.
Balení:
3000 ml
Skladování:
Díky šetrné pasteraci mošt vydrží otevřený 2 týdny i mimo ledničku, takže se nemusíte bát, že byste ho nestihli spotřebovat. Zmizí ale mnohem dřív!
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Myšlenka produkovat čistý ovocný mošt vznikla v naší rodinné firmě už v roce 2011, jako reakce na nedostatek českých kvalitních produktů a na znehodnocování jména výrobců kvalitních surovin a produktů v zemědělské prvovýrobě. Zároveň se snahou nabídnout kvalitní potravinu zdravě uvažujícím lidem.
Region Bílých Karpat, kde se moštárna nachází, je velmi charakteristický svou rozmanitostí fauny i flóry. V nejnižších polohách se nacházejí úrodné půdy pro náročné hospodářské plodiny, na jižních svazích se daří vinné révě a ovocným stromům a v nejvyšších polohách už naleznete pouze pastviny pro ovce. Nejtypičtějším ovocem pro tento kraj je švestka obecná.
Suroviny pro tvorbu moštů pochází převážně od sadařů z Moravy, případně od dalších českých a slovenských pěstitelů. Celoroční dodávku moštů jsme schopni zajistit díky skladování jablek ve skladech ULO (ultra low oxygen) bez přístupu vzduchu. Měkké ovoce, které nestihneme zpracovat, zamrazíme a postupně zpracováváme až do další sezóny. Hlavním cílem je nabídnout kvalitní produkt z českých zemí českému spotřebiteli.