Díky vašemu velkému zájmu, mohou být naše dodací lhůty delší. Prosíme vás o trpělivost. Děláme vše proto, abychom připravili balíčky co nejdříve.

Ovocňák Mošt jablko - bílý hrozen 250 ml

100% šťáva z ovoce. Mošt je lisovaný za studena, aby se zachovalo co nejvíce z přírody. 85% jablečná a 15% hroznová šťáva

  • konečně moravské víno, které mohou i děti
  • zažene chuť na sladké
  • osvěžující
  • ideální s perlivou vodou jako střik

  • (7 ks) Skladem
    Můžeme doručit do: 25.11.2024
42 Kč
Kategorie: Ovocné a zeleninové šťávy
 

Šťáva, která je vyrobena pouze z ovoce.

Je zcela bez přidaného cukru, konzervantů, barviv a aromat. Mošt je lisovaný za studena, aby se zachovalo co nejvíce z přírody. Je použita šetrná pasterace a nejsou přidány žádné další látky. Ovocňák obsahuje pouze přirozeně se vyskytující cukry.

Do jednoho 250 ml balení je vylisováno 340 g jablek a 70 g hroznů.

Složení:

85% jablečná šťáva a 15% hroznová šťáva

Obsah:

250 ml

Země původu:

Česká republika

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat hodnocení
Nevyplňujte toto pole:

ovocnak-logoMyšlenka produkovat čistý ovocný mošt vznikla v naší rodinné firmě už v roce 2011, jako reakce na nedostatek českých kvalitních produktů a na znehodnocování jména výrobců kvalitních surovin a produktů v zemědělské prvovýrobě. Zároveň se snahou nabídnout kvalitní potravinu zdravě uvažujícím lidem.

Region Bílých Karpat, kde se moštárna nachází, je velmi charakteristický svou rozmanitostí fauny i flóry. V nejnižších polohách se nacházejí úrodné půdy pro náročné hospodářské plodiny, na jižních svazích se daří vinné révě a ovocným stromům a v nejvyšších polohách už naleznete pouze pastviny pro ovce. Nejtypičtějším ovocem pro tento kraj je švestka obecná.

Suroviny pro tvorbu moštů pochází převážně od sadařů z Moravy, případně od dalších českých a slovenských pěstitelů. Celoroční dodávku moštů jsme schopni zajistit díky skladování jablek ve skladech ULO (ultra low oxygen) bez přístupu vzduchu. Měkké ovoce, které nestihneme zpracovat, zamrazíme a postupně zpracováváme až do další sezóny. Hlavním cílem je nabídnout kvalitní produkt z českých zemí českému spotřebiteli.