Ovocňák Mošt jablko - hruška 250 ml

100% ovocná šťáva. Mošt je lisovaný za studena, aby se zachovalo co nejvíce z přírody. 50% jablečná šťáva, 50% hrušková šťáva.

  • bez konzervantů
  • bez přidaného cukru
  • bez enzymace
  • bez umělých přísad
  • sportovní uzávěr - nerozlije se.

  • (7 ks) Skladem
    Můžeme doručit do: 10.9.2024
42 Kč
Kategorie: Ovocné a zeleninové šťávy
Bezlepkové: Ano
Vegan: Ano
 

Šťáva, která je vyrobena pouze z ovoce. Je zcela bez přidaného cukru, konzervantů, barviv a aromat.

Mošt je lisovaný za studena, aby se zachovalo co nejvíce z přírody. Do jednoho 250 ml balení je vylisováno 200 g jablek a 200 g hrušek. Je použita šetrná pasterace a nejsou přidány žádné další látky. V hruškách se nachází malé množství vitaminu C, E a B, jakož i důležité minerály: draslík, hořčík a železo. Taktéž jsou hrušky dobrým zdrojem stopových prvků: mědi, manganu a v menší míře i zinku. 

Vhodná i pro malé děti.

Složení:

50 % jablečná a 50 % hrušková šťáva

Obsah:

250 ml

Vyrobeno v:

České republice

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat hodnocení
Nevyplňujte toto pole:

ovocnak-logoMyšlenka produkovat čistý ovocný mošt vznikla v naší rodinné firmě už v roce 2011, jako reakce na nedostatek českých kvalitních produktů a na znehodnocování jména výrobců kvalitních surovin a produktů v zemědělské prvovýrobě. Zároveň se snahou nabídnout kvalitní potravinu zdravě uvažujícím lidem.

Region Bílých Karpat, kde se moštárna nachází, je velmi charakteristický svou rozmanitostí fauny i flóry. V nejnižších polohách se nacházejí úrodné půdy pro náročné hospodářské plodiny, na jižních svazích se daří vinné révě a ovocným stromům a v nejvyšších polohách už naleznete pouze pastviny pro ovce. Nejtypičtějším ovocem pro tento kraj je švestka obecná.

Suroviny pro tvorbu moštů pochází převážně od sadařů z Moravy, případně od dalších českých a slovenských pěstitelů. Celoroční dodávku moštů jsme schopni zajistit díky skladování jablek ve skladech ULO (ultra low oxygen) bez přístupu vzduchu. Měkké ovoce, které nestihneme zpracovat, zamrazíme a postupně zpracováváme až do další sezóny. Hlavním cílem je nabídnout kvalitní produkt z českých zemí českému spotřebiteli.