Ovocňák Rakytníkový sirup 250 ml

Výborný k přípravě limonád nebo horkých nápojů. 30% rakytníkové šťávy lisované za studena a 70% jablečného koncentrátu.

 


  • (6 ks) Skladem
135 Kč
Kategorie: Sirupy
 

Rakytník řešetlákový, zvaný „citroník severu“ roste na naší farmě v Beckově. Je to rostlina s velmi širokým spektrem účinku. Používají se v prevenci při extrémních pracovních podmínkách. Rakytník obsahuje 10× více vitamínu C než pomeranč. Kromě toho je rakytník zásobárnou vitaminu A.  Jablečný sirup vysoké kvality z Německa, s nízkým obsahem kyselin je výbornou alternativou k řepkovému cukru, který se běžně využívá v sirupech. Proto můžeme stále tvrdit že se jedná „pouze“ o 100% ovoce!

  • Podpora imunity
  • Silná chuť rakytníku 
  • 70% jablečný koncentrát, 30% rakytníková šťáva včetně oleje

TIP: Osvěžující studený nápoj s vodou v poměru 1:7, chutný horký nápoj k ředění s horkou vodou nebo jako sladidlo do čaje, kaše, jogurtu apod.

Složení:

70% jablečný koncentrát, 30% rakytníková šťáva včetně oleje

Nutriční hodnoty na 100 ml:

Energie: 951kJ/227kcal; Sacharidy: 54,9g - z toho cukry 52,6g; Bílkoviny: 0,5g; Tuky: 0,4g – z toho nasycené mastné kyseliny 0,1g; Vláknina: 0,64g; Sůl: 0,01g

Balení:

250 ml

Země původu:

Česká republika

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat hodnocení
Nevyplňujte toto pole:

ovocnak-logoMyšlenka produkovat čistý ovocný mošt vznikla v naší rodinné firmě už v roce 2011, jako reakce na nedostatek českých kvalitních produktů a na znehodnocování jména výrobců kvalitních surovin a produktů v zemědělské prvovýrobě. Zároveň se snahou nabídnout kvalitní potravinu zdravě uvažujícím lidem.

Region Bílých Karpat, kde se moštárna nachází, je velmi charakteristický svou rozmanitostí fauny i flóry. V nejnižších polohách se nacházejí úrodné půdy pro náročné hospodářské plodiny, na jižních svazích se daří vinné révě a ovocným stromům a v nejvyšších polohách už naleznete pouze pastviny pro ovce. Nejtypičtějším ovocem pro tento kraj je švestka obecná.

Suroviny pro tvorbu moštů pochází převážně od sadařů z Moravy, případně od dalších českých a slovenských pěstitelů. Celoroční dodávku moštů jsme schopni zajistit díky skladování jablek ve skladech ULO (ultra low oxygen) bez přístupu vzduchu. Měkké ovoce, které nestihneme zpracovat, zamrazíme a postupně zpracováváme až do další sezóny. Hlavním cílem je nabídnout kvalitní produkt z českých zemí českému spotřebiteli.