Díky vašemu velkému zájmu, mohou být naše dodací lhůty delší. Prosíme vás o trpělivost. Děláme vše proto, abychom připravili balíčky co nejdříve.

MultiFlora Rukola - semena na klíčení 10 g

  • 1 z 3

Klíčky bohaté na mikročástice jako je zinek, fosfor, hořčík, měď, draslík, síru, vápník, železo a vitaminy A, C, F, B.

  • Více informací v tabulce variant 14 Kč –8 %
od 24 Kč
Kategorie: Semena na klíčení

Zvolte variantu

  • Balení: 10 g
    • Kód: 139364/10 |
    • Skladem (>10 ks) | Můžeme doručit do: 25.11.2024
    24 Kč
       
  • Balení: 100 g
    • Kód: 139364/100 |
    • Skladem (>10 ks) | Můžeme doručit do: 25.11.2024
    159 Kč  (–8 %)
    145 Kč
       
 

Klíčky bohaté na mikročástice jako je zinek, fosfor, hořčík, měď, draslík, síru, vápník, železo a vitaminy A, C, F, B.

Složení:

Semena rokety seté - rukoly BIO (Eruca sativa)

Doporučené užití:

Klíčky rukoly s příjemnou chutí můžou být  využity jak v teplé tak studené kuchyni (sendviče, těstoviny, saláty, sýry, omáčky a jako doplněk do polévek).

Návod na klíčení:

Nejdříve semena propláchneme ve vodě pokojové teploty.

Poté semínka přesypeme do čisté misky a zalijeme převařenou vodou o pokojové teplotě. 

Semínka necháme "předboptnat" několik hodin  (max. 10 hodin), poté opět propláchneme a vložíme do Biomisky, (také lze klíčit na vatě nebo v obyčejné misce).

Nesmíme zapomenout klíčky pravidelně prolévat vodou (nejlépe 2-3x denně).  

První klíčky vhodné ke konzumaci se začnou objevovat po 3 dnech.

Rady a tipy:

Ke správnému klíčení je vhodná  teplota (18-22 stupňů C) a denní světlo, nikdy neumisťujte misky s klíčky na přímé sluneční světlo.

Klíčky můžeme konzumovat od velikosti 1 cm, nejlepší jsou klíčky 4 -6 cm.

Po vyklíčení lze klíčky skladovat v chladničce, kde vydrží cca týden, Před konzumací klíčky pečlivě opláchněte.

Alergeny:

Bez alergenů

Obsah:

10 g

100 g

Náš tip:

pro naklíčení semen doporučujeme

Upozornění:

Pro klíčení rukoly není vhodné použití klíčící sklenice 700 ml

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat hodnocení
Nevyplňujte toto pole: