Solio Makový olej za studena lisovaný 250 ml
Popis
Jednodruhový olej lisovaný za studena ze semen máku se zachováním všech účinných složek.
Má podobné vlastnosti jako lněný olej, je ale méně mastný a bohatý na nenasycené mastné kyseliny (kyselina linoleová, kyselina linoleová).
Makový olej dodává pleti esenciální mastné kyseliny a podporuje její hydrataci. Olej má vynikající chuť a proto ho doporučujeme pro přípravu jídel ve studené kuchyně.
V Makovém oleji se nachází esenciální mastné kyseliny Omega-3 a Omega-6, vitamín B1 a B12, vitamín E, hořčík, železo, vápník a fosfor.
Složení:
100 % panenský olej lisovaný za studena ze semen maku. Bez přídavných barvících a konzervačních látek, čistý přírodní produkt.
Dávkování:
vnitřně - ráno (nalačno) a večer (před spaním) jednu čajovou lžičku
vnější použití - dle potřeby
dochucení pokrmů - dle chuti
Upozornění:
Může obsahovat stopy sóji! Nevhodný pro děti do tří let. Skladujte na tmavém místě při pokojové teplotě do 22°C. Po otevření spotřebujte nejpozději do 3 měsíců.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Maďarské panenské oleje značky Solio jsou lisovány za studena. Oleje jsou 100%, zpracovávány čistě na přírodní bázi bez tepelné a chemické konzervace, neobsahují žádná dochucovadla ani barviva.
Naše oleje jsou připravované z kvalitních surovin a obsahují pouze olej, který je v semeni, jadérku či klíčku. Jsou to 100% oleje lisované za studena (bez předehřívání suroviny) v ochranné atmosféře dusíku. Technologie výroby oleje zaručuje zvýšenou stálost oleje i po otevření lahvičky, pokud nedojde ke kontaminaci zvenčí.
Maďarská firma Solio má zkušenosti s vyrobou olejů od roku 1986. V současné době denně vyrobí přes 5000 litrů za studena lisovaných olejů, které jsou distribuovány po celé Evropě.
Nabízíme oleje Solio, které můžete využít při přípravě gurmánských specialit. Oleje kromě ochucujících a trávení podporujících vlastností, obsahují různé účinné látky vhodné pro preventivní účinek a čistící vliv na organismus.