Sonnentor Bio Beze zbytku 50 g
Popis
Známe to všichni – ať děláte, co děláte, občas nám zbyde uvařená brambora, plátek šunky nebo třeba miska těstovin. I z nich jde ale vykouzlit gastronomický požitek, stačí trocha inspirace a to správné koření. Potraviny se dají využít do posledního zbytečku. Šetříte tak nejen svou peněženku, ale i planetu. Tato směs skvěle dochutí těstoviny, rýži, nákypy, zeleninové pánve i dipy
Kde najde využití:
polévky, pomazánky, těstoviny, luštěniny, grilování, maso / ryby, brambory, vegetariánská jídla, vejce, zelenina, jídla z jednoho hrnce, jídla z obilovin
Kuchyně:
česká kuchyně, středomořská kuchyně, italská kuchyně
Složení:
Rajčata kousky bio (30%), Petržel bio (20%), Cibule bio (20%), Mořská sůl konv. (10%), Dobromysl bio, Česnek bio, Pepř černý bio.
Obsah:
50 g
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
SONNENTOR byl založen v roce 1988 Johannesem Gutmannem, v té době 23-letým mladíkem. Mladý podnikatel měl zvláštní podnikatelský záměr: Chtěl uvést bylinné speciality biopěstitelů z dolnorakouského Waldviertlu, kde se narodil a vyrůstal, pod společným logem usměvavého sluníčka (středověký symbol života a světla s 24 paprsky, které i dnes zdobí mnoho selských stavení) na nadnárodní a mezinárodní trh. Díky tomu předběhl dnes aktuální biotrendy. Hlavním rysem jeho myšlenky bylo od počátku dalekosahající zušlechťování suroviny přímo na biozemědělských farmách, aby tak umožnil přežít i malým zemědělcům a navíc mohl využít jejich zkušenosti a pečlivost. SONNENTOR s.r.o. je česká firma se zahraniční majetkovou účastí, která se zabývá převážně výrobou bio-čajů a bio-koření z toho nejlepšího, co v přírodě najdete. Firma byla založena Ing. Tomášem Mitáčkem a Johannem Gutmannem roku 1992 a nachází se v jihomoravské vinařské vesnici Čejkovice.