Sonnentor Bio Cibule sušená 75 g
Popis
Také míváte při krájení cibule na krajíčku? S touto sušenou křupavou dobrůtkou ochutíte vaše jídla raz dva a neuroníte během toho ani jednu slzu! Se sušenou cibulí půjde vaření jedna báseň. Během chviličky vykouzlíte plněné bramborové knedlíky, pečeni, cibulačku, marinády nebo omáčky. Tak dobré, že vám potečou slzy štěstí! Před použitím orestujte kousky sušené cibule na másle nebo je namočte v troše vody.
Kde najde využití:
brambory, zapékání, maso / ryby, drůbež, rizoto, pečené maso, dipy, dušené maso, zelenina, hovězí maso, pečení, pikantní štrúdl, grilování, polévky, luštěniny, jídla z jednoho hrnce, těstoviny, pomazánky, vegetariánská jídla, vejce
Kuchyně:
světová kuchyně
Složení:
Cibule bio
Obsah:
75 g
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
SONNENTOR byl založen v roce 1988 Johannesem Gutmannem, v té době 23-letým mladíkem. Mladý podnikatel měl zvláštní podnikatelský záměr: Chtěl uvést bylinné speciality biopěstitelů z dolnorakouského Waldviertlu, kde se narodil a vyrůstal, pod společným logem usměvavého sluníčka (středověký symbol života a světla s 24 paprsky, které i dnes zdobí mnoho selských stavení) na nadnárodní a mezinárodní trh. Díky tomu předběhl dnes aktuální biotrendy. Hlavním rysem jeho myšlenky bylo od počátku dalekosahající zušlechťování suroviny přímo na biozemědělských farmách, aby tak umožnil přežít i malým zemědělcům a navíc mohl využít jejich zkušenosti a pečlivost. SONNENTOR s.r.o. je česká firma se zahraniční majetkovou účastí, která se zabývá převážně výrobou bio-čajů a bio-koření z toho nejlepšího, co v přírodě najdete. Firma byla založena Ing. Tomášem Mitáčkem a Johannem Gutmannem roku 1992 a nachází se v jihomoravské vinařské vesnici Čejkovice.