Sonnentor Bio Garam masala 55 g
Popis
Pikantní směs koření si zamilujete při přípravě dobrot z indické kuchyně. Nevařte ale příliš dlouho, aby se nevytratilo výjimečné aroma této směsi. Čočka, cizrna, zeleninové a rýžové pokrmy s tímto kořením chutnají opravdu skvěle. Mnohostranně použitelné jako kari.
Kde najde využití:
vegetariánská jídla, zelenina, pečené maso, jídla z obilovin, brambory, pomazánky, dušené maso, zapékání, vepřové maso, jídla z jednoho hrnce, rýže, drůbež, grilování
Kuchyně:
východní kuchyně, indická kuchyně, africká kuchyně
Složení:
Kardamom bio, Koriandr bio, Pepř černý bio, Fenykl bio, Bobkový list bio, Hřebíček bio, Kurkuma bio, Pískavice řecké seno bio, Anýz bio, Muškátový oříšek bio mletý, Skořice Cassia bio, Zázvor kousky bio
Obsah:
55 g
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
SONNENTOR byl založen v roce 1988 Johannesem Gutmannem, v té době 23-letým mladíkem. Mladý podnikatel měl zvláštní podnikatelský záměr: Chtěl uvést bylinné speciality biopěstitelů z dolnorakouského Waldviertlu, kde se narodil a vyrůstal, pod společným logem usměvavého sluníčka (středověký symbol života a světla s 24 paprsky, které i dnes zdobí mnoho selských stavení) na nadnárodní a mezinárodní trh. Díky tomu předběhl dnes aktuální biotrendy. Hlavním rysem jeho myšlenky bylo od počátku dalekosahající zušlechťování suroviny přímo na biozemědělských farmách, aby tak umožnil přežít i malým zemědělcům a navíc mohl využít jejich zkušenosti a pečlivost. SONNENTOR s.r.o. je česká firma se zahraniční majetkovou účastí, která se zabývá převážně výrobou bio-čajů a bio-koření z toho nejlepšího, co v přírodě najdete. Firma byla založena Ing. Tomášem Mitáčkem a Johannem Gutmannem roku 1992 a nachází se v jihomoravské vinařské vesnici Čejkovice.