Sonnentor BIO Skořicové cukrování 90 g
Popis
Při pomyšlení na domácí ovocné knedlíky, nadýchané vafle nebo skořicové šneky se vám podlamují kolena? Pak se tato podmanivě vonící směs třtinového cukru se skořicí, citronovou kůrou, kardamomem, hřebíčkem a tonkovými boby jistě stane vaší láskou na první sousto.
Složení:
Třtinový cukr bio (53%), Skořice Cassia bio (22%), Skořice bio (11%), Citronová kůra bio, Kardamom bio, Hřebíček bio, Tonkové boby celé bio
Kde najde využití:
dezerty, ovoce, müsli, jablka, banány, bobulové ovoce, hrušky, kaše, zmrzlina, sušenky, dort, mléčná rýže, ovesná kaše, pudink, čokoláda, štrúdl, vafle
Balení:
90 g
Upozornění:
Skladovat v suchu a chladu.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
SONNENTOR byl založen v roce 1988 Johannesem Gutmannem, v té době 23-letým mladíkem. Mladý podnikatel měl zvláštní podnikatelský záměr: Chtěl uvést bylinné speciality biopěstitelů z dolnorakouského Waldviertlu, kde se narodil a vyrůstal, pod společným logem usměvavého sluníčka (středověký symbol života a světla s 24 paprsky, které i dnes zdobí mnoho selských stavení) na nadnárodní a mezinárodní trh. Díky tomu předběhl dnes aktuální biotrendy. Hlavním rysem jeho myšlenky bylo od počátku dalekosahající zušlechťování suroviny přímo na biozemědělských farmách, aby tak umožnil přežít i malým zemědělcům a navíc mohl využít jejich zkušenosti a pečlivost. SONNENTOR s.r.o. je česká firma se zahraniční majetkovou účastí, která se zabývá převážně výrobou bio-čajů a bio-koření z toho nejlepšího, co v přírodě najdete. Firma byla založena Ing. Tomášem Mitáčkem a Johannem Gutmannem roku 1992 a nachází se v jihomoravské vinařské vesnici Čejkovice.