Sonnentor BIO Štěstí - směs květů a koření 35 g
Popis
Nová středomořská kořeněná směs umí postavit štěstí zpět na nohy. Velmi kořeněná chuť – harmonizuje ozvláště dobře s bramborami, uzeninou a špekem. Červené kousky řepy poskytují nádhernou červenou barvu, která se vedle chutné bazalky a dobromyslu stará o viditelný středomořský harmonický vztah. Růžový pepř dělá tuto směs ještě citelněji středomořskou – zahřívá a přináší nádherný pocit štěstí.
Kde najde využití:
pomazánky, pikantní štrúdl, zapékání, dýně / cuketa, brambory, čerstvý sýr, rizoto, pizza, dipy, těstoviny, polévky, jídla z obilovin, jídla z jednoho hrnce, vegetariánská jídla, zelenina, vejce
Složení:
cibule kousky bio, bazalka bio, dobromysl bio, červená řepa bio, růžový pepř bio, pomerančová kůra bio, měsíček bio, lékořice bio, ayurvédská kouzelná sůl
Výživové údaje na 100 g
Energetická hodnota: 1080 kJ
Energetická hodnota: 259 kcal
Tuky: 2,90 g
- z toho nasycené mastné kyseliny: 0,80 g
Sacharidy: 29,00 g
- z toho cukry: 18,00 g
Bílkoviny: 11,00 g
Sůl: 5,20 g
Balení:
35 g
Upozornění:
Skladovat v suchu a chladu.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
SONNENTOR byl založen v roce 1988 Johannesem Gutmannem, v té době 23-letým mladíkem. Mladý podnikatel měl zvláštní podnikatelský záměr: Chtěl uvést bylinné speciality biopěstitelů z dolnorakouského Waldviertlu, kde se narodil a vyrůstal, pod společným logem usměvavého sluníčka (středověký symbol života a světla s 24 paprsky, které i dnes zdobí mnoho selských stavení) na nadnárodní a mezinárodní trh. Díky tomu předběhl dnes aktuální biotrendy. Hlavním rysem jeho myšlenky bylo od počátku dalekosahající zušlechťování suroviny přímo na biozemědělských farmách, aby tak umožnil přežít i malým zemědělcům a navíc mohl využít jejich zkušenosti a pečlivost. SONNENTOR s.r.o. je česká firma se zahraniční majetkovou účastí, která se zabývá převážně výrobou bio-čajů a bio-koření z toho nejlepšího, co v přírodě najdete. Firma byla založena Ing. Tomášem Mitáčkem a Johannem Gutmannem roku 1992 a nachází se v jihomoravské vinařské vesnici Čejkovice.