Sonnentor BIO Vánoční cukrování 70 g
Popis
Když venku napadne sníh a krajinu zakryje bílá peřina, máme chuť hned začít péct cukroví. Stačí jen otevřít dózičku Vánočního cukrování a rázem dům provoní vůně Vánoc. Perníčky, sušenky, koláčky, pečená jablíčka - taky se od nich nemůžete odtrhnout? Nic si z toho nedělejte, my také ne! Vůně linoucí se před Vánoci z kuchyně zkrátka všichni milujeme. A během ostatních měsíců v roce můžete toto koření použít třeba na lívance, do vaflí nebo jako zdobení.
Složení:
Třtinový cukr bio (53%), Skořice Cassia bio (22%), Skořice bio (11%), Citronová kůra bio, Kardamom bio, Hřebíček bio, Tonkové boby celé bio
Kde najde využití:
pečení, dezerty, jablka, hrušky, kaše, sušenky, dort, mléčná rýže, ovesná kaše, pudink, čokoláda, štrúdl, vafle
Balení:
dózička 70 g
Upozornění:
Skladovat v suchu a chladu.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
SONNENTOR byl založen v roce 1988 Johannesem Gutmannem, v té době 23-letým mladíkem. Mladý podnikatel měl zvláštní podnikatelský záměr: Chtěl uvést bylinné speciality biopěstitelů z dolnorakouského Waldviertlu, kde se narodil a vyrůstal, pod společným logem usměvavého sluníčka (středověký symbol života a světla s 24 paprsky, které i dnes zdobí mnoho selských stavení) na nadnárodní a mezinárodní trh. Díky tomu předběhl dnes aktuální biotrendy. Hlavním rysem jeho myšlenky bylo od počátku dalekosahající zušlechťování suroviny přímo na biozemědělských farmách, aby tak umožnil přežít i malým zemědělcům a navíc mohl využít jejich zkušenosti a pečlivost. SONNENTOR s.r.o. je česká firma se zahraniční majetkovou účastí, která se zabývá převážně výrobou bio-čajů a bio-koření z toho nejlepšího, co v přírodě najdete. Firma byla založena Ing. Tomášem Mitáčkem a Johannem Gutmannem roku 1992 a nachází se v jihomoravské vinařské vesnici Čejkovice.