Sonnentor BIO Koření do svařeného červeného vína porcovaný 18 x 1,8g
Popis
Koření do svařeného vína – „nebeské aroma“. Zjemněte Vaše svařené víno chutným kořením od SONNENTORU! Skvělé také ke zjemnění vánočního punče. Plná chuť a intenzivní aroma!
Složení:
šípek bio, ibišek bio, pomerančová kůra bio, hřebíček bio, skořice Cejlon bio, jablka kousky bio, pomeranč extra éterický olej bio
Návod k přípravě:
sáček vložit do šálku horkého vína (cca 250 ml), nechat 5-10 min. odstát. NEVAŘIT!
Tip: Pro jemnější chuť přidejte kousky pomeranče nebo rozinky.
Balení:
18 nálevových sáčků á 1,8 g
Upozornění:
Skladovat v suchu a chladu.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
SONNENTOR byl založen v roce 1988 Johannesem Gutmannem, v té době 23-letým mladíkem. Mladý podnikatel měl zvláštní podnikatelský záměr: Chtěl uvést bylinné speciality biopěstitelů z dolnorakouského Waldviertlu, kde se narodil a vyrůstal, pod společným logem usměvavého sluníčka (středověký symbol života a světla s 24 paprsky, které i dnes zdobí mnoho selských stavení) na nadnárodní a mezinárodní trh. Díky tomu předběhl dnes aktuální biotrendy. Hlavním rysem jeho myšlenky bylo od počátku dalekosahající zušlechťování suroviny přímo na biozemědělských farmách, aby tak umožnil přežít i malým zemědělcům a navíc mohl využít jejich zkušenosti a pečlivost. SONNENTOR s.r.o. je česká firma se zahraniční majetkovou účastí, která se zabývá převážně výrobou bio-čajů a bio-koření z toho nejlepšího, co v přírodě najdete. Firma byla založena Ing. Tomášem Mitáčkem a Johannem Gutmannem roku 1992 a nachází se v jihomoravské vinařské vesnici Čejkovice.