Syrovátkové
Kategorie tzv. WHEY proteinů nabízí syrovátkovou bílkovinu, která tvoří přibližně 1/4 bílkoviny kravského mléka. Syrovátkovou bílkovinu lze izolovat ze dvou zdrojů, ideálně přímo z MLÉKA (např. NATIVNÍ TECHNOLOGIE), nebo levněji z PASTERIZOVANÉ SYROVÁTKY (ULTRAFILTRACE, MIKROFILTRACE, IONTOVÁ VÝMĚNA), což je vedlejší produkt, který vzniká při výrobě sýrů z mléka. Pasterizovaná syrovátka je levnější zdroj díky tepelně a chemicky narušené bílkovině. Podle tohoto faktoru, se také dělí kvalita výsledných WHEY proteinů.
Nejprodávanější
- 179 Kč
- 179 Kč
- 179 Kč
- 529 Kč
- 529 Kč
- 1 169 Kč
- od 33 Kč
- Řadit dle:
- 7 položek celkem
Stránka 1/1