Horký Francouz 20x16g
Popis
Nealko svařák z hroznů z Francie. Instantní, horký nealkoholický svařák.
Vyprodáno: Jako vhodnou alternativu doporučujeme Hot and Ice Drink Nealkoholický svařák, je chuťově skoro stejný, naši zákazníci tímto produktem Horkého Francouze nahradili.
Horký francouz je originální patentovaný nápoj vyrobený na bázi sušeného dealkoholického vína a etraktu z kvalitních červených hroznů z vyhlášených francouzských vinic. Vyznačuje se plnou, lahodnou chutí svařeného vína. Horký nápoj obsahuje extrakt z hroznů a vyváženou kombinaci skořice, hřebíčku a zázvoru Vás dokonale zahřeje. Navíc je bez alkoholu, umělých barviv a konzervantů, takže si na svařáku pochutná bez omezení úplně každý.
- Vhodné pro řidiče, děti, kojící ženy
- Pouze přírodní koření
- Bez umělých barviv a konzervantů
- Balení: 16 g sáček = 200 ml nápoje
Složení:
cukr, extrakt z hroznů, sušené červené dealkoholizované víno, regulátory kyselosti (kys. citronová, kys. jablečná, citran sodný), skořice, hřebíček, zázvor, protispékavá látka: oxid křemičitý, aroma.
Příprava:
Směs nápoje zalijete 200ml horké vody. Případná usazenina není závadou a je způsobena přírodním kořením. Velmi vhodně se dá kombinovat s různými druhy alkoholu.
"FRANCOUZSKÝ PARADOX"
Už jste slyšeli o tzv. Francouzském paradoxu? Označujeme jím skutečnost, že lidé žijící ve Francii trpí relativně nízkým výskytem akutních srdečních příhod, navzdory jejich jídelníčku bohatém na nasycené tuky. Tento fenomén poprvé odborně popsal irský lékař Samuel Black v roce 1819.
Díky technologii výroby Horký francouz obsahuje resveratrol a ostatní látky (obecně flavonoidy), které se spojují s Francouzským paradoxem.
Jedna porce Vinny obsahuje stejné množství blahodárných látek, jako kdybyste vypili 2 sklenice kvalitního červeného vína!
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
výtečný nápoj i pro řidiče
TOPNATUR s.r.o. (dříve ASP CZECH s.r.o.) je úspěšná firma, která od roku 1996 působí na potravinářském trhu a jejíž sortiment a pole působnosti se neustále rozvíjí. V roce vzniku firmy, tedy v roce 1996, byla výroba a distribuce sušených rostlinných nápojů (sojové mléko, ovesné mléko, kokosové mléko apod.) jedinou náplní firmy. Od té doby se nejen zdokonalovala a dále rozvíjela tato činnost (v roce 2000 se TOPNATUR s.r.o. stala největším výrobcem sušených mléčných směsí v ČR), ale podstatně se rozšířilo portfolio činností firmy. I nadále se firma soustředila na produkty tzv. zdravé výživy, tedy na rošiřování sortimentu sušených rostlinných mlék (TOPNATUR), ale i jiných výrobků z kategorie potravních doplňků. Hlavním reprezentantem této kategorie se staly výrobky pro zdravá střeva a zažívání a tzv. zelené potraviny.