VitaCUP Černý rybíz - sušený mrazem 45 g
Popis
Lyofilizace je proces sušení mrazem, při kterém si ovoce zachovává svou přirozenou strukturu, barvu, vůni a především nutriční hodnotu včetně všech vitamínů a minerálů obsažených v čerstvém ovoci.
Mrazem sušený černý rybíz má vysoký obsah vlákniny a manganu, který přispívá k běžnému energetickému metabolismu, normálnímu stavu kostí, tvorbě pojivových tkání a k ochraně buněk před oxidativním stresem.
Černý rybíz je výborným zdrojem vitamínu C a chromu, který má vliv na metabolismus makroživin a normalizuje hladinu glukózy v krvi.
Sušení mrazem (vakuové vymrazování) neboli lyofilizace je nejšetrnější způsob zpracování ovoce. Lyofilizované ovoce si zachovává až 90 % obsahových látek, vitamíny, vzhled, chuť i aroma čerstvého ovoce.
Vitamín C přispívá k přirozené tvorbě kolagenu. Kolagen je důležitý pro normální funkci krevních cév, kostí, chrupavek, dásní, kůže i zubů. Dále přispívá k normální psychické činnosti a funkci imunitního systému během intenzivního fyzického výkonu a po něm. Zvyšuje vstřebávání železa.
Černý rybíz obsahuje také dostatečné množství vitamínu E, který přispívá k ochraně buněk před oxidativním stresem.
Složení:
černý rybíz
Nutriční hodnoty ve 100 g výrobku:
Energetická hodnota 888kJ / 214kcal, Bílkoviny 6,6 g, Sacharidy 31,7 g, Tuky 1,14 g, Sodík 0,02 g
Balení:
45 g
Skladování:
Skladujte v suchu a temnu.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Výrobce: K-SERVIS PRAHA, a.s., K Vypichu 503, 252 19 Rudná, Česká republika. Telefon: + 420 311 577 677