VitaCUP Švestky - sušené mrazem 35 g
Popis
Lyofilizace je proces sušení mrazem, při kterém si ovoce zachovává svou přirozenou strukturu, barvu, vůni a především nutriční hodnotu včetně všech vitamínů a minerálů obsažených v čerstvém ovoci.
- Obsahuje má vysoký obsah vlákniny a je výborným zdrojem vitaminu C.
- Přispívá k normální psychické činnosti a funkci imunitního systému během intenzivního fyzického výkonu a po něm.
- Obsažené železo přispívá k normální tvorbě červených krvinek, hemoglobinu a přenosu kyslíku v těle.
- Železo má vliv na normální funkci imunitního systému, ke snížení míry únavy a vyčerpání, podílí se na procesu dělení buněk.
- V lidovém léčitelství se používají proti zánětům, hlavně v krku a ústní dutině.
Z hlavních živin jsou v sušených švestkách zastoupeny zejména sacharidy ve formě glukózy a sacharózy, velké množství vlákniny, draslík, bór, provitamín A či některé vitamíny. Vláknina pomáhá zlepšit trávení a zabraňuje zácpě, bór je významný při prevenci osteoporózy. Sušené švestky mají rovněž pozitivní vliv na látkovou výměnu, upravují krevní tlak a zlepšují paměť. Lyofilizace je sušení hlubokým mražením za velmi nízkého tlaku. Lyofilizované ovoce si v maximální míře zachová svou původní texturu, vůni a všechny minerály a vitamíny, které jsou v daném ovoci obsaženy.
Složení:
švestky
Nutriční hodnoty ve 100 g:
Energetická hodnota 1420kJ / 339kcal, Bílkoviny 7,6 g, Sacharidy 84,1 g, Tuky 2,1 g, Sodík 0,01 g
Balení:
35 g
Skladování:
Skladujte v suchu a temnu.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Výrobce: K-SERVIS PRAHA, a.s., K Vypichu 503, 252 19 Rudná, Česká republika. Telefon: + 420 311 577 677