Health Link Bio Kakaové máslo kousky 250 g DMT:16.11.2021

  • 1 z 2

Kakaové máslo je ideální ingrediencí při pečení a vaření pokrmů. Má jemnou čokoládovou chuť a vůni.


  • Vyprodáno
159 Kč
Kategorie: Čokoláda a kakao
Bio: Ano
Položka byla vyprodána...
 

Kakaové máslo se používá k výrobě čokolády, při pečení k přípravě polev, krémů, sušenek, zmrzliny a dalších jídel. 

Kakaové máslo BIO pecičky z certifikovaného bio zemědělství. Vyrábí se pomocí lisování kakaových bobů. Kakaové máslo vzniká jako druhotný produkt při zpracování kakaových bobů. Po sklizni se boby nechají přirozeně fermentovat. Následně se čistí a myjí. Poté se suší a pomelou na drť, ze které se lisuje čistý tuk nazývaný kakaovým máslem. Odtučněná drť se pak mele na kakaový prášek.

Kakaové máslo se používá k výrobě čokolády, při pečení k přípravě polev, krémů, sušenek, zmrzliny a dalších jídel.

Má velice jemnou čokoládovou chuť a vůni. Nepřebíjí chutě ostatních ingrediencí, ale naopak je více zvýrazní. Kakaové máslo lze použít na pečení, vaření a smažení (sladkých a slaných pokrmů). Nespornou předností kakaového másla je, že neobsahuje žádný cholesterol. Pokud toužíte po kvalitní čokoládě, kterou si chcete sami vyrobit, je kakaové máslo skvělou ingrediencí.

Složení:

100% kakaové máslo z ekologického zemědělství

Balení:

150 g

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat hodnocení
Nevyplňujte toto pole:

health-linkHealth Link, s. r. o. se zaměřuje na zdravou výživu a kvalitní přírodní produkty, které mají příznivý vliv na lidské zdraví a jsou vhodné pro všechny věkové skupiny. Hlavními produkty jsou zelené sladkovodní řasy – spirulina a chlorela, které patří k nejbohatším zdrojům přírodních živin na této planetě. Naše společnost jako první v ČR seznámila laickou i odbornou veřejnost se spirulinou prostřednictvím klinických studií a uvedla ji na trh v BIO kvalitě pod značkou BioSpirulina.