Health Link Bio Kakaové máslo kousky 250 g DMT:16.11.2021
Popis
Kakaové máslo se používá k výrobě čokolády, při pečení k přípravě polev, krémů, sušenek, zmrzliny a dalších jídel.
Kakaové máslo BIO pecičky z certifikovaného bio zemědělství. Vyrábí se pomocí lisování kakaových bobů. Kakaové máslo vzniká jako druhotný produkt při zpracování kakaových bobů. Po sklizni se boby nechají přirozeně fermentovat. Následně se čistí a myjí. Poté se suší a pomelou na drť, ze které se lisuje čistý tuk nazývaný kakaovým máslem. Odtučněná drť se pak mele na kakaový prášek.
Kakaové máslo se používá k výrobě čokolády, při pečení k přípravě polev, krémů, sušenek, zmrzliny a dalších jídel.
Má velice jemnou čokoládovou chuť a vůni. Nepřebíjí chutě ostatních ingrediencí, ale naopak je více zvýrazní. Kakaové máslo lze použít na pečení, vaření a smažení (sladkých a slaných pokrmů). Nespornou předností kakaového másla je, že neobsahuje žádný cholesterol. Pokud toužíte po kvalitní čokoládě, kterou si chcete sami vyrobit, je kakaové máslo skvělou ingrediencí.
Složení:
100% kakaové máslo z ekologického zemědělství
Balení:
150 g
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Health Link, s. r. o. se zaměřuje na zdravou výživu a kvalitní přírodní produkty, které mají příznivý vliv na lidské zdraví a jsou vhodné pro všechny věkové skupiny. Hlavními produkty jsou zelené sladkovodní řasy – spirulina a chlorela, které patří k nejbohatším zdrojům přírodních živin na této planetě. Naše společnost jako první v ČR seznámila laickou i odbornou veřejnost se spirulinou prostřednictvím klinických studií a uvedla ji na trh v BIO kvalitě pod značkou BioSpirulina.