Zdraví z přírody Rýže parboiled
Zvolte variantu
Popis
Zrna rýže se před samotným loupáním namáčí a speciálně předpaří. Díky tomu se parboiled rýže rychleji uvaří, nerozvaří se a nelepí. Zasyrova má lehce nažloutlou barvu, po uvaření je pak zase bílá.
Příprava:
Rýži propláchněte ve vlažné vodě a vsypte do dostatečného množství osolené vroucí vody. Vařte na středním ohni asi 18-20 minut, dokud rýže nezměkne. Slijte zbytek vody a servírujte.
Nutriční hodnoty ve 100 gramech:
Energetická hodnota365 kcal
Energetická hodnota1526 kj
Tuky1.2 g
z toho: - nasycené mastné kyseliny0.3 g
Sacharidy80 g
z toho: - cukry0 g
Vláknina0.9 g
Bílkoviny7.8 g
Sůl0 g
Balení:
500 g
5000 g
Země původu:
Itálie
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.